Livsmedelsarbetareförbundet · Publicerad 14 okt 2021

Livsmedelsarbetareförbundet söker en kommunikatör till förbundskontoret i Stockholm.
Som kommunikatör ansvarar du för den interna och externa kommunikationen.

Kommunikatören är redaktör för förbundets webbsidor, intranät, sociala medier och övriga externa och interna kommunikationskanaler inklusive material. Som kommunikatör är du delaktig i att ta fram planer för förbundets interna och externa kommunikation samt bistår organisationen med att ta fram och redigera presentationsunderlag, pressmeddelanden, programskrifter, informationsmaterial och andra dokument.

Kommunikatörens roll kräver god förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt och strukturerat i en miljö där tempot periodvis är högt. Arbetet kräver att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Som kommunikatör ska du ha utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller liknande högskoleutbildning med fokus på media och kommunikation.

Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. Du är noggrann, ordningsam och effektiv samt har en väl utvecklad servicekänsla. Du har förmåga att hålla flera processer igång samtidigt och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du agerar lugnt i stressituationer, behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker vid hög arbetsbelastning.

Om du tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig och du delar arbetarrörelsens värderingar är du välkommen med din ansökan. Erfarenhet av arbete inom arbetarrörelsens organisationer är meriterande.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt. Arbetstiden är oreglerad vilket innebär att du behöver kunna arbeta såväl kvällar som helger vid behov. Lön efter överenskommelse.

I övrigt gäller villkor enligt kollektivavtal mellan Arbetarrörelsens förhandlingsorganisation och Handelsanställdas förbund. För att få ytterligare information om tjänsten kontakta Solweig Larsson, telefon 08-796 29 21.

Du skickar din ansökan till info@livs.se senast den 15 november 2021. Vi kommer genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler jobb från Livsmedelsarbetareförbundet tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga