Livsmedelsarbetareförbundet · Publicerad 11 juli

Livsmedelsarbetareförbundet söker en kommunikatör till förbundskontoret i Stockholm.

Som kommunikatör ansvarar du för den interna och externa kommunikationen. Kommunikatören är redaktör för förbundets webbsidor, intranät, sociala medier och övriga externa och interna kommunikationskanaler inklusive material.
Som kommunikatör är du delaktig i att ta fram planer för förbundets interna och externa kommunika- tion samt bistår organisationen med att ta fram och redigera presentationsunderlag, pressmed- delanden, programskrifter, informationsmaterial och andra dokument.

Befattningen som kommunikatör omfattar även att i projektform utveckla förbundets infor- mationskanaler så som hemsida, intranät, sociala medier m.m.
Kommunikatörens roll kräver god förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt och struk- turerat i en miljö där tempot periodvis är högt.
Arbetet kräver att du har en god kommunika- tions- och samarbetsförmåga.

Som kommunikatör ska du ha utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller liknande högskoleutbildning med fokus på media och kommunikation.

Du är en god skribent och van att skriva och redigera både nyhetstexter och mer formella dokument.
Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. Du är noggrann, ordningsam och effektiv samt har en väl utvecklad servicekänsla.
Du har förmåga att hålla flera processer igång samtidigt och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du agerar lugnt i stressituationer, behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker vid hög arbetsbelastning.

Om du har erfarenhet av ovanstående arbets- uppgifter och du delar arbetarrörelsens vär- deringar är du välkommen med din ansökan.
Erfarenhet av arbete inom arbetarrörelsens organisationer är meriterande.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt.
Lön efter överenskommelse.

I övrigt gäller villkor enligt kollektivavtal mellan Arbetarrörelsens förhandlingsorganisation och Handelsanställdas förbund.
Facklig kontakt- person är Elin Kyrk, Handelsklubbens ordförande, telefon 08-796 29 64. För att få ytterligare in- formation om tjänsten kontakta Solweig Larsson, telefon 08-796 29 21.

Du skickar din ansökan till info@livs.se senast den 29 september 2018. Det kommer genomföras intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sökord: kommunikatör,Livsmedelsarbetareförbundet, interna, externa, redaktör, informationskanaler, sociala medier, intiativ, självständigt, strukturerat, samarbetsförmåga, noggrann, effektiv, processer
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tillsammans gör vi skillnad

I mer än 100 år har vi kämpat för livsmedelsarbetarnas rättigheter. Men förutsättningen för att vi ska kunna kämpa för våra rättigheter är att vi är många som höjer rösten mot orättvisor. Därför är det så viktigt att vi organiserar oss tillsammans och ställer gemensamma krav. Att vara med i en fackförening är en smart affär för dig och en garanti för att den svenska arbetsmarknaden omfattas av schysta löner och trygga villkor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga