LloydsApotek · Publicerad 27 dec

LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver LloydsApotek 78 stycken apotek på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv.

Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk. LloydsApotek är en del av McKesson Europe. McKesson Corporation, med huvudkontor i USA, är huvudägare i McKesson Europe AG. McKesson är en global ledare inom produktflöden för vården, öppenvårdsapotek, cancer- och specialistvård samt tekniska systemlösningar för vården.

Vill du vara en del av en spännande resa och bidra till den fortsatta utvecklingen av en apotekskedja? Vi letare efter en driven och självständig Local Infrastructure Manager för att ytterligare stärka vårt IT-team om idag 5 personer.

Om du har flerårig arbetslivserfarenhet inom nätverk- och systemintegrationer, där du designar, bygger, monitorerar och ger support – då kan jobbet hos oss på LloydsApotek bli nästa utmaning för dig!

Din roll
Som Local Infrastructure Manager hos oss, ansvarar du för planering, genomförande, support och monitorering av våra systemintegrationer. Du kommer vara teknisk ägare och agera som en tydlig kravställare gentemot våra systemleverantörer, såväl interna som externa.

Du är i din roll en driven arkitekt som designar, tar fram lösningar och genomför dem, samtidigt dokumenterar du på ett sätt som förutsätter struktur och noggrannhet.

Rollen innebär att behärska:
  • SOAP, REST, JSON, XML
  • LAN/WAN
  • Firewalls och proxies
  • Routers och routing
  • DNS/DHCP verktyg
  • Övervakningsverktyg
  • IPv4/IPv6 behärskas på senior nivå
  • Erfarenhet av både Windows och Linux.
Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av att skriva kod, drifta och ställa queries i SQL, samt managera BI kuber.

Tjänsten är placerad i en regulariserad verksamhet där utmaningen är att hitta smidiga lösningar som fungerar operationellt och i enlighet med lagar och riktlinjer kring datasäkerhet, SOX och LloydsApoteks policies.

Du kommer vara en av nyckelpersonerna, i ett omfattande systemutbyte av vårt POS och dispenseringssystem och medföljande integrationer.

Vem gillar att arbeta här?
För att lyckas väl i jobbet ser vi att du har flerårig arbetslivserfarenhet inom system, integrationer och design. Du är tekniskt orienterad och har en mycket god analytisk förmåga som hjälper dig att identifiera problem och hitta lösningar.

Som person är du självständig och lösningsorienterad. Du har ett strukturerat sätt att arbeta och har också god förmåga att flytta fokus mellan operativ problemlösning och strategiska frågor. Du är öppen och social, och värdesätter att dela kunskap med dina kollegor.

Det är en stor fördel att ha arbetat i en större organisation och ha förståelse för IT Cyber Security och ITIL styrda miljöer.

Du har en eftergymnasial utbildning inom IT och/eller annan jämförbar erfarenhet som bevisats av certifikat/intyg. Du är flytande på svenska och engelska (i både tal och skrift), då du kommer ha mycket kommunikation internt och inom koncernen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på vårt servicekontor på Rosenlundsgatan i Stockholm, tillsammans med det övriga IT-teamet.

Hur ansöker jag?
Urvalet sker löpande och vi välkomnar din ansökan (CV och brev) senast 15 januari 2019. Vänligen skicka din ansökan via angiven länk och ej via mail.

Har du frågor angående processen eller tjänsten, vänligen kontakta Marie Bergsgård, HR Director på marie.bergsgard@lloydsapotek.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
LloydsApotek har idag ett 80-tal apotek i Sverige och räknar med att växa de närmsta åren. LloydsApotek är en del av Celesio Group, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsovårdsområdet. Koncernen är verksam i 14 länder runt om i världen och sysselsätter cirka 39 000 människor LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från LloydsApotek tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga