Lotus Maskin & Transport AB · Publicerad 30 mars 2021

Lotus är ett transport- och rivningsföretag med ett brett utbud av olika maskiner och tjänster vilket gör att man kan erbjuda snabb service, snabba leveranser och kompletta helhetslösningar. Lotus arbetar inom fyra affärsområden: Rivning, Transport, Återvinning, Anläggning.

Rollen som arbetschef tillhör affärsområde Rivning.

Inom rivning är Lotus Sveriges ledande aktör och utför alla arbeten inom selektiv rivning, tungrivning, håltagning, sågning i betong samt sanering. Tillsammans med dotterbolagen Rivners AB, RIVABoch LODAB Demolering är man störst i Sverige på allt inom rivning. Bolaget har tillgång till en modern och omfattande maskinpark, vilket gör dem helt självförsörjande på maskiner.

Arbetschef tungrivning

Som Arbetschef ansvarar man för samt utvecklar produktionen inom bolag och avdelningar för tungrivning. Detta innebär ansvar för resursfördelning och planering i produktion och samverka med övriga funktioner och avdelningar inom koncernen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
  • Utveckling av befintliga arbetsmetoder
  • Kontraktsskrivning
  • Resursplanering/fördelning/sysselsättning/beläggning
  • Produktionsplanering & utveckling av arbetsmetoder
  • Uppstart av projekt i samråd med kalkyl
  • Uppföljning i projekt
  • Sammanställning och nyckeltal från utförande i produktion
  • Analys av avslutande och pågående projekt
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är van att jobba i en bred roll med ansvar för resursplanering, uppföljning av projekt, och med lång erfarenhet av en arbetsledande funktion.

Du bör ha utbildning inom entreprenadjuridik och grundläggande arbetsrätt.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en person med god förståelse av bygg/anläggning/rivning och som kan se helheten i projekten. Du driver ditt arbete resultatorienterat och med en förmåga att prioritera och driva igenom beslut.

Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor. Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt.

Vad Lotus erbjuder dig

Hos Lotus får du möjlighet att jobba hos ett marknadsledande bolag där du kommer att jobba nära ett team med kunniga kollegor samt erbjudas möjlighet att utveckla din roll.

Lotus erbjuder;
  • Marknadsledande varumärke
  • Korta beslutsvägar
Långsiktiga och stabila ägare

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på mail maria.larsson@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Byggingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga