MTR Tech · Publicerad 8 sept 2021

MTR Tech söker en affärsdriven chef för pendeltågets depå i Södertälje

MTR Tech utvecklings- och förändringsresa fortsätter och till vår depå för pendeltåget i Södertälje söker vi nu en depåchef. Du kommer att ha en viktig och central roll i vår förändringsresa, där du genom optimering, analys och förändringsledning bidrar till organisationens utveckling. Du är affärsdriven och har erfarenhet av att driva förändringsprojekt inom en teknisk verksamhet. Hos oss kommer du bygga upp, leda och utveckla den dagliga verksamheten tillsammans med ett antal produktionschefer. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och erfarenhet av projektledning och förändringsarbete. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR är ett starkt internationellt varumärke välkänt för sitt samhällsengagemang där företaget verkar. Nu samordnar vi våra tre pendeltågsdepåer för att uppnå en positiv helhetsleverans. Vi erbjuder dig en dynamisk roll i vilken du dagligen använda din förmåga att växla mellan att se verksamheten ur ett helikopterperspektiv och dess detaljer.

Hos oss på MTR är vi öppna, varma och omtänksamma. I organisationen jobbar vi på ett tydligt, samverkande och pålitligt sätt där målet är att hela tiden möta och överträffa våra kunders behov. Våra värderingar; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat, är den röda tråden och vår ledstjärna i allt vi gör. Våra värderingar hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som depåchef kommer du att ansvara för depåns operativa och strategiska arbete. Genom ditt starka intresse för teknik och ledarskap driver du och utvecklar arbetet framåt. Vi erbjuder dig en dynamisk roll i en verksamhet som genomgår skiftet där vi fasar ut gammal teknik och implementerar den senaste tekniken som ska underhållas för optimal hållbarhet.
Hos MTR välkomnas du in till ett företag som präglas av inkludering, medarbetartillit och en ambition om att vara bäst på kvalificerat underhållsarbete.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Övergripande platsansvar inkl. personal, miljö- och arbetsmiljöansvar
  • Ansvar för rutiner och styrande dokument samt att dessa implementeras och efterlevs
  • Driva förändringsarbetet för att depån ska nå maximalt utfall
  • Tillsammans med produktionschefen arbeta med daglig styrning, avvikelserapportering och förbättringar
  • Över depå och bolagsgränser etablera och förstärka samarbetet genom samordning och samverkan
  • Genom nära kontakt med kunder ansvara och säkerställa att MTR uppfyller underhållsåtaganden och leverans av tåg med rätt kvalitet och kostnadseffektivitet
  • Följa upp och analysera nyckeltal
  • Ansvar för kompetens och behörighet för underställd personal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ansvar för utveckling, planering och styrning av depåkapacitet och materialförsörjning samt av framtagande av strategi för att optimera resultat.
Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt och placeringen är i Södertälje. Vi söker även en depåchef till vår depå i Älvsjö.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har civilingenjörsutbildning samt några års erfarenhet som ledare, gärna från en teknikintensiv verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta med målstyrning i och uppföljning av förändringsarbete.

Du är en stabil ledare och trygg i ditt ledarskap och de beslut som följer i en förändring. Du är kommunikativ och förmedlar med framgång kontinuerligt förändringsresans alla steg till både ledning och medarbetare. Genom ditt coachande ledarskap delegerar du arbetet.

Du har erfarenhet av förändringsarbete, är analytisk och affärsorienterad och eftersom du är prestigelös har modet att prova nya angreppssätt är du även prestigelös, inkluderande och uppmuntrande med förståelsen om att personalen är företagets främsta resurs. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Vi söker en modig, engagerad och förtroendeingivande ledare med stort medarbetarfokus och teknikintresse som med en stark vilja och stor drivkraft motiverar sina medarbetare och utvecklar verksamheten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga