Majola Restaurangkonsult AB · Publicerad 22 sept

Nu söker Majola dig kunniga kock eller skickliga servis som vill bli en del av vårt härliga gäng inför hösten! Vill du arbeta deltid eller heltid men kunna välja var, när och hur du jobbar så är vi arbetsgivaren för dig! Är det en fast tjänst du önskar så kan du även bli rekryterad till någon av våra kunder!

OM MAJOLA OCH TJÄNSTERNA:

Majola är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Hos oss får du en trygg anställning på ett auktoriserat bemanningsföretag - självklart med kollektivavtal, OB-tillägg och semestersättning. Eftersom vi samarbetar med restauranger, hotell och konferensanläggningar i hela Stockholms län så kan vi erbjuda ett stort antal olika arbetsplatser, med olika typer av uppdrag inom fine dining, à la carte, festvåning, café etc. Ju bredare erfarenhet du har som kock eller inom servering, desto fler uppdrag får du att välja mellan.

Omfattningen på bemanningsuppdragen varierar och du kan antingen gå på långvariga tjänster eller regelbundet byta arbetsställe för att få variation.
Du bestämmer själv om du tackar ja eller nej till de uppdrag du erbjuds.
Majolas trevliga team med personalkoordinatorer, som själva kommer från branschen från början, bokar på ett personligt och engagerat sätt ut dig på arbetspass och följer dig i din anställning hos oss.

Föredrar du att vara fast anställd istället för att ingå i bemanningen så har du istället möjlighet att bli rekryterad till någon av våra kunder som söker fast personal.

OM DIG SOM SÖKER:

Till bemanningen letar vi efter dig som vill jobba mycket och som har både talangen och intresset för ditt yrke! Du ska vara positiv, driven och engagerad, och alltid ha fullt fokus på gästen. Vi vill att du har utbildning från restaurangskola eller har motsvarande (dokumenterad) arbetslivserfarenhet från branschen. Du ska vara självgående i din roll och vill du arbeta som serveringspersonal så är dryckeskunskap och kassavana meriterande. Det är även viktigt att du är flexibel och är öppen för olika arbetsplatser med varierande arbetstider. Det uppskattas om du kan ta arbetspass med kort varsel samt om du smidigt kan ta dig till olika delar av Stockholm. Körkort är mycket meriterande, och då även tillgång till egen bil, men Majola erbjuder lån av firmabil när det behövs.

Vill du rekryteras till någon av våra kunder så varierar kravprofilen beroende på vilken tjänst du är intresserad av men viktigast för alla tjänster är din inställning, ditt intresse och dina kunskaper. När vi träffas pratar vilka tjänster som är aktuella för just dig.

Som anställd på Majola trivs man och ingen dag är den andra lik! Vi är måna om att du har det bra under din arbetsdag och finns alltid bara ett telefonsamtal bort. Dörren till kontoret står alltid öppen för en kopp kaffe.

Skicka in din ansökan idag så hoppas vi att du också snart blir en del av Majola!

Ansökningar mailas till jobb@majola.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga