Makita Sverige · Publicerad 19 okt

Vill du arbeta i en expansiv organisation och i en roll med marknadsföringsansvar? För rekrytering till Makita söker vi nu en marknadsföringsansvarig. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Infra City, Upplands Väsby.

Makita är en japansk tillverkare av portabla elhandverktyg och finns representerade över hela världen. Makita erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang och kreativitet i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du ha det övergripande ansvaret för att leda och samordna den externa och interna kommunikation inom Makita. Du kommer upprätta marknadsplan och budget och se till så dessa efterlevs. Vidare kommer du tillsammans med produktchef, försäljningschef och KAM ta fram underlag för kampanjer, där du ansvarar för utförande, uppföljning och statistik. Du säkerställer interna och externa kommunikationsrutiner via digitala kanaler och print samt vara delaktig i sälj- och kundmöten.

Andra förekommande arbetsuppgifter:
  • Ansvara för att hemsidan är uppdaterad och välstrukturerad
  • ansvara för innehåll och produktion av pressreleaser, annonser och tidningsartiklar
  • ansvara för trycksaksproduktion till exempel produktkataloger
  • säkerställa varumärket Makita används på ett korrekt sätt
  • hantera giveaways
  • projektleda mässor och events.
Du kommer arbeta nära hela organisationen och ha ett personalansvar för 2 personer.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet från en självständig tjänst inom marknadsföring. Du har mycket goda kunskaper inom kommunikation, såväl i tal som i skrift samt behärskar svenska och engelska flytande. Makita verkar internationellt och det är därför meriterande om du har en medvetenhet och/eller erfarenhet av kulturella skillnader inom kommunikation. Vi tror att du tidigare haft personalansvar eller har erfarenhet av en arbetsledande roll. Du har mycket goda kunskaper i MS Office samt Adobe CS.

För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik och självgående inom ditt ansvarsområde samtidigt som du är en lagspelare. Du är strukturerad och organiserad med förmågan att kunna prioritera. Vidare är du mycket dedikerad till att leverera hög kvalitet och service samt har ett kreativt öga med känsla för layout.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Makita är ett av världens största verktygsproducerande företag som med sina 100 års erfarenhet utmärker sig för sin utmärkta prestanda och höga kvalité. Makita finns representerade på alla kontinenter med över 40 dotterbolag. Förutom i Japan så tillverkas produkterna även i USA, Kina, Storbritannien, Tyskland, Brasilien, Thailand och Rumänien.

Makita Sverige är en filial till Makita Oy och totalt arbetar 45 personer på kontoret i Sollentuna idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga