Marbit Anläggning & Utemiljö · Publicerad 19 maj 2020

I över trettio år har Marbit framgångsrikt förbättrat stor-Stockholms parker, gator och torg. Vi gör det genom att alltid ge våra uppdragsgivare kvalitet och kunnande. Med en fyrdubblad omsättning de senaste fyra åren och en växande verksamhet, söker vi nu bland annat en Platschef att stärka teamet med. Hos oss är du involverad i utmanande och komplexa projekt samtidigt som du får möjlighet till stort lärande i vardagen och att bygga ett team med personlig prägel.Varför Marbit?
Marbit har genomfört flera uppmärksammade och prisvinnande anläggningsprojekt inom stor-Stockholm. Hos oss får du vara delaktig i att bygga stadens framtid i en organisation som månar om din personliga utveckling. Marbit har en stabil grund att stå på och har de senaste åren framgångsrikt utvecklat sin verksamhet. Hos oss finner du idérikedom, engagemang och korta beslutsvägar. Här finns stor möjlighet att påverka i både det stora och lilla.

Om rollen
Som Platschef kommer du att ansvara för projekt inom mark- och anläggning. Du arbetar nära VD och med fullt ansvar för de projekt du driver, med personal- och eknomiskt ansvar. Arbetet drivs i ett nära samarbete med Marbits stödfunktioner och du kommer att ha möjlighet att bygga ett eget team. Eftersom du har det övergripande ansvaret är du en nyckelperson både i det operativa och det strategiska arbetet.

Du utgår från Marbits kontor i Sundbyberg tillsammans med övriga kollegor. Den största delen av din tid spenderar du ute på plats tillsammans med ditt team.

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande roller inom bygg- och anläggning. Du kan har arbetat som platschef, projektchef alternativt arbetsledare. Det är meriterande om du har en bakgrund som anläggningsingenjör alternativt byggingenjör.

Du har goda kunskaper om entreprenadjuridik och mängdreglering, AMA/MER, samt gärna något Kalkyl-arbetsprogram (t.ex. MAP).

Du är van användare av Office-paketet samt har körkort B. Det är är meriterande om du dessutom kan något projektledningsprogram (t.ex. Byggsamordnaren).

Som person är du ansvarstagande, van att hålla deadlines samt problemlösare. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer med både kollegor och externa kontakter. Du är affärsmässig och har förståelse för hur dina initiativ har en postiv påverkan på Marbits långsiktiga mål.

Ansökan
För frågor gällande tjänsten, kontakta rekryterare Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se eller 073-394 15 05.

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast, vi intervjuar löpande.

Ansökan via email tas ej emot

Välkommen med din ansökan!

Om Marbit
Marbit är ett ägarlett anläggningsföretag med ca 50 anställda, som bygger och vårdar parker, gator och torg i Stockholmsregionen. Vi betjänar ledande kommunala, statliga och privata uppdragsgivare och är kända för att göra snygga jobb och för att ha långa kundrelationer.

Vi är specialiserade på två närbesläktade verksamhetsområden där vi har särskilda kompetenser, anläggning respektive skötsel av mark och parkanläggningar. Det ger oss möjlighet att tillfredsställa många kundbehov och att dra nytta av kunskaper från vartdera området för att höja kvalitén på det andra.

Företaget är certifierat av Det Norske Veritas för kvalitet, miljö och arbetsmiljö, vilket kommer kunderna tillgodo i form av dokumentering och kontinuerlig återkoppling av nya erfarenheter, lärdomar och idéer.

Marbit har sin värdegrund i ägarfamiljens norrländska rötter, där ett löfte är ett löfte och kundernas tillit den viktigaste tillgången.

Läs mer på www.marbit.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Anläggningsarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga