MariMatic AB · Publicerad 15 sept

MariMatic är en kunskapsdriven organisation som ständigt arbetar med att utveckla och förbättra våra tekniska produkter.
Vi vill nu utöka vår personalstyrka med en Sales Engineer med placering på kontoret i Nacka. Tjänsten innebär B2B-försäljning av Sopsugsystem till nya exploateringsområden, Intelligenta golv främst till vårdhem, samt andra av företagets produkter. Rollen har försäljningsansvar för hela Sverige, men med fokus på Stockholm med omnejd. Resor ingår i tjänsten, till mesta del i Stockholmsområdet, men även till resten av Sverige samt utomlands. Primärt kommer man att arbeta med bearbetning av nya kunder, men det finns även en liten del befintliga kunder. Den här rollen rapporterar direkt till VD.

För att du ska trivas och prestera bra tror vi att du är självständig, driven och resultatinriktad. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt med stor frihet och att du har ett tekniskt intresse.

Din bakgrund:
  • ca 3-5 års vana av B2B- försäljning med nykundsbearbetning
  • Dokumenterat gott säljresultat
  • Ingenjörsutbildning eller annan teknisk utbildning är meriterande
  • God datavana
  • Ett intresse för teknik och tekniska produkter
  • God svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort är ett krav
Vi erbjuder: En spännande tjänst på ett litet bolag, där du själv kan vara med och påverka din roll och vara en del i bolagets expansion.

Ansökan:

För att ansöka klicka på ”Sök tjänst” och ladda upp dina ansökningsdokument, gärna i PDF-format. Vi tillämpar löpande urval så ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 12:e oktober. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

För information om rekryteringsprocessen kontakta Kristina Holmquist på: kristina.holmquist@roirekrytering.se

Om MariMatic
MariGroup är en koncern med flera high-tech företag som utvecklar, producerar, och levererar innovativa lösningar till flera olika branscher. Våra tekniska lösningar hjälper våra kunder att uppnå sina mål och bringa tillväxt till verksamheterna. Vi vill vara en av världens ledande och innovativa företag inom alla områden vi jobbar med. Läs mer på: www.marigroup.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga