Mars Nordics · Publicerad 20 dec 2019

Vi erbjuder dig en tjänst där du får stort eget ansvar, nära samarbete med team och chef och förutsättningarna för att utveckla dig själv dagligen. Hos oss representerar du några av världens mest kända varumärken på marknaden, välkommen!

Till denna tjänst söker vi en säljare till distrikt Stockholm/Uppsala för kategori Konfektyr, där du säljer bl.a. Extra, Snickers, M&M´s och Maltesers.

Om rollen
I rollen ansvarar du för ditt distrikt och ser till att det utvecklas enligt vår strategi. Du bygger långsiktiga och starka kundrelationer för Mars i butikerna, driver kvalitet och skapar utrymme för våra produkter och dess placering i hyllorna. Du stöttar och rådgiver butikerna med säljfrämjande åtgärder för att maximera försäljningen ut ur butik. Slutligen arbetar du med fokuserad försäljning för utveckling av kategorierna samt butikens lönsamhet samt säljer in kampanjer och nyheter. Distriktet innehåller ca 100 kunder som besöks varje säljcykel.

Om dig
Du är komfortabel med att föra en diskussion gällande butiksekonomi och kategoriutveckling. Det betyder att du har några års erfarenhet med goda resultat av försäljning till större butiker inom dagligvaruhandeln/Fast Moving Consumer Goods. Det kan alternativt betyda att du har erfarenhet av att arbeta i butik inom DVH/FMCG och nu vill arbeta i leverantörsledet.

Viktiga egenskaper är ditt engagemang, att du är självgående och resultatinriktad, din vilja och förmåga att lära och utvecklas, samt att du är driftig, öppen och professionell. Samtidigt är du en teamplayer, som gör en extra insats för att bidra till teamets gemensamma målsättningar.

Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska, samt behärskar Office-paketet och har B-körkort.

Vi erbjuder
Mars blir år efter år rankat som en av världens bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Vi erbjuder dig frihet under ansvar och möjligheten att göra en markant skillnad i vardagen. Hos oss får du det bästa av två världar - känslan av att vara en del av teamet hos en liten lokal enhet och samtidigt vara en del av en av världens största privatägda verksamheter. Mars är en arbetsplats med en dynamisk och informell kultur, med klara principer som har guidat oss till framgång genom lång tid.

Ansökan och mer information
För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Ansök gärna så fort som möjligt, dock senast 2020-01-12. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi rekrytering. För frågor kontakta rekryterare Patricia Key på patricia.key@roirekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

About Mars, Incorporated
Mars Nordics is a subsidiary of Mars Inc., one of the world's largest privately owned companies established in 1911, now with over 100.000 Associates worldwide and expanding with new opportunities. Mars is a global leader in chocolate, pet care, gum, confectionary and has world class brands that have been around for more that 100 years. Mars Nordics is marketing a range of well-known brands such as SNICKERS, M&M'S, TWIX, MARS, PEDIGREE, WHISKAS, UNCLE BEN’S, and DOLMIO. Mars Nordics is part of the European organisation, employs over 260 Associates, and has their Nordic hub in Copenhagen. For more information please visit our global website www.mars.com

+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga