Mercell Commerce AB · Publicerad 16 feb 2021

Vill du vara med och utveckla vår försäljning på Sveriges största marknad, offentlig sektor, med marknadsledande lösningar högt skattade i alla branscher? Mercell Commerce söker nu en Account Manager till vårt kontor i Linköping eller Stockholm som trivs med att arbeta med försäljning där telefonen och det digitala mötet är det främsta verktyget och som drivs av att göra affärer!

Vem är du?
Som person tycker du om att ha eget ansvar, ta initiativ och du är bra på att skapa affärsmöjligheter. Vidare är du engagerad, positiv och har en stark drivkraft att leverera resultat. Med en god samarbetsförmåga bidrar du med entusiasm och ett härligt go till gruppen!

Om tjänsten
Som Account Manager ansvarar du för hela affären från första kundkontakt till offertskrivning, orderhantering samt uppföljning. Du trivs med en balans i att hitta nya kunder och bygga långsiktiga relationer samt har en god förmåga att se potential för merförsäljning på befintliga kunder. Du ingår i ett framgångsrikt team som idag består av 6st andra säljare.

Vi har en stor efterfrågan av våra produkter bland mindre och medelstora bolag och vi behöver fortsätta anpassa vårt säljarbete för att matcha marknadens behov. Därför söker vi en driven säljare som vill vara med på denna resa och utveckla hur vi på ett framgångsrikt sätt ska arbeta mot detta kundsegment. Rollen passar främst dig som är trött på bilköer och flängande mellan olika platser – och som förstår värdet och effektiviteten i att ha kundkontakt digitalt och via telefon! Du får arbeta med en framtagen kundstock med både bearbetade och obearbetade bolag. Fördelen vi får genom att vara marknadsledande är att vi har ett stort leadsinflöde vilket gör att du kan lägga mer fokus på kundkontakt och mindre på prospektering.

Din bakgrund
För att trivas i rollen har du ett stort intresse för försäljning och du har ett starkt driv att lyckas i dina affärer. Vi ser att du har ett par års erfarenhet från uppsökande försäljning B2B där du varit ansvarig för hela säljprocessen. Du är duktig på att se behoven och bidra med värde till kund. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal och skrift.

Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Flextid
Placering: Linköping eller Stockholm

Sista ansökningsdag
2 mars 2021. Vänta inte med att skicka in din ansökan! Urvalet sker löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varför Mercell?
Mercell erbjuder stora möjligheter för utveckling inom organisationen! Vi tittar på vad du levererar, inte hur du arbetar eller hur många timmar du spenderar på varje uppgift.

Mercells värdeord - Growth, Curiosity, Courage and Trust - fungerar som en grund för de beslut vi fattar, hur vi driver vår verksamhet och hur vi interagerar med våra kollegor, kunder och andra. Men de fungerar också som grund för de möjligheter som Mercell ger sina anställda att utvecklas och trivas inom sitt arbetsområde.

Mercell befinner sig i en mycket spännande period och du kommer att spela en viktig roll för att möjliggöra vår framtida utveckling. Om du är intresserad av att bygga en karriär hos ett snabbt växande och välfinansierat mjukvaruföretag med ambitiösa planer, kan du vara den person vi letar efter!

Vi hoppas kunna lära känna dig och ser fram emot att få din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta: Stefan Höglund, tfn: +46722453053.

Sökord: Account Manager, B2B, Inhouse Sales, Sales executive, Innesäljare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mercell är en ledande digital plattform för offentlig anbuds- och upphandlingstjänster och har nyligen klivit in på eProcurement-marknaden. Vi har nu 29 200 kunder (2 600 upphandlare/inköpare och 26 600 leverantörer).

Mercells unika marknadsplats förenklar anbuds- och inköpsprocessen och gör det säkert och enkelt för inköpare att hitta relevanta leverantörer för sina anbud och dagliga inköpsbehov.

Mercell hjälper också leverantörer att hitta relevanta affärsmöjligheter samt verktyg för leverantörerna att digitalt ta emot och hantera inköp från offentliga och privata inköpare.

Mercell levererar tjänster till offentliga och privata köpare i 15 europeiska länder och vårt mål är att bli den ledande SaaS-plattformen för e-upphandling och inköp i Europa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga