Meritmind AB · Publicerad 22 jan 2020

Meritminds konsultverksamhet växer och nu söker vi dig som vill arbeta som redovisningschef i vårt konsultteam i Stockholm. Meritminds kunder är några av Sveriges mest välkända bolag och som redovisningschef går du ut i uppdrag där du gör skillnad! Som redovisningschef på Meritmind utvecklas du snabbt och får en bred erfarenhet under en kort tid. Vi erbjuder varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur.

Balans mellan arbetstid och fritid

Vi är måna om att både kunden och du som konsult skall vara nöjda och må bra. Vi lägger stor tonvikt vid att matchningen stämmer både kompetensmässigt och privat. Våra medarbetare ska känna att deras arbetstid och fritid är i balans.

Kompetensutveckling

Vi erbjuder en rad utbildningar samt mikrolärningsplattformen MeritGO inom ramen för Meritminds kompetensutvecklingsprogram: Learning.

Våra villkor tål att jämföras

Som konsult på Meritmind får du fast månadslön och sex veckors semester även om du inte är i uppdrag. Vi månar om balans i livet och din hälsa med ett generöst friskvårdsbidrag.

Vi hjälper dig i din karriär

Vi vill gärna att vårt samarbete ska vara långsiktigt och se till att du utvecklas i din karriär. Vi tror på ett livslångt lärande och att din kompetensutveckling är ett ansvar som vi delar.

Vardagen som konsult

Som konsult hos Meritmind är du med och levererar interimslösningar hos våra kunder. Våra uppdrag för kvalificerade ekonomer är tex inom rollerna; redovisningschef, ekonomichef, redovisningsansvarig. I uppdragen får du möjlighet att göra skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag, ofta med välkända varumärken, i olika branscher.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kvalitetssäkra bokslut och årsredovisning
  • Uppföljning och rapportering
  • Personalledning
  • Rådgivning inom ekonomi
  • Systemfrågor kopplat till redovisning
  • Frågor kring redovisningsregler, enligt IFRS eller K3
Vad har du gjort tidigare?

Du är civilekonom eller motsvarande och är bokslutssjälvständig med några års erfarenhet som kvalificerad redovisningsansvarig och/eller redovisningschef. Du har erfarenhet av att leda personal på ett formellt sätt. Du har förståelse för de olika redovisningsregelverken och har både vana och intresse av att navigera i olika systemmiljöer. Om du har fördjupat dig inom något specifikt kunskapsområde är vi måna om att du skall få uttryck för detta hos kund.

Vem är du?

För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av mötet med nya människor och miljöer. I din roll som chef är du trygg, lyhörd och samarbetsvillig. Du arbetar strukturerat, resultatorienterat och har kundens behov i fokus. Är detta du?

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 370 medarbetare.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Nyström på telefon 070 166 08 11 eller på mail martin.nystrom@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga