Metro Nordic Sweden AB · Publicerad 30 dec

Metros målgrupp är unga urbana läsare i Sveriges största städer. Varje vardag ger Metro den informationen de söker och behöver, det är så de blivit Sveriges mest lästa tidning!

Är du Metros blivande affärsman/affärskvinna vi söker?

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du social, driven och gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Du tycker om att tävla och ser varje dag som en ny möjlighet att utmana både dig själv och dina kollegor.
Viktigast är att du motiveras av att nå resultat men även att du är utåtriktad, orädd och lösningsorienterad. Du ska vara en person med en positiv inställning.

Det är en fördel om du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning men inget krav. Metro kommer bistå och ge dig möjligheten att bygga upp dig som säljare.
Det handlar helt enkelt om rätt personlighet, driv och vilja att lyckas.

Bakgrund och kvalifikationer
  • Har förståelse för influencer marketing-affären
  • Har ett bra ”track reckord” från tidigare säljjobb
  • Goda förhandlingsförmågor
  • Tävlingsinriktad
  • Kan arbeta självgående i högt tempo
Om du inte har erfarenheter från uppsökande försäljning är det meriterande om du har erfarenhet genom idrott/föreningsliv där du har lärt dig egenskaper som höjer din inlärningskurva samt dina resultat. Ange gärna också på vilket sätt denna erfarenhet har format dig som person, samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll.

Hur ser din arbetsdag ut?
Säljet riktas mot beslutsfattare, du har hand om hela säljprocessen själv, från prospektering till avslut. Du hanterar både varma och kalla kunder. Du säljer Metros produktutbud som ligger i framkant på marknaden, i detta ingår bl.a. printannonser, banner/displayannonser.
Du använder främst telefonen som ditt arbetsverktyg. En stor fördel med tjänsten gentemot många andra är att du utöver detta även har möjligheten att träffa kunder. Detta ger dig en inspiration samt representativitet och framförallt variation som gör dina dagar spännande.

Ser du möjligheterna med att arbeta för ett företag som kan göra skillnad och som samtidigt har ett starkt varumärke?

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: 8-17

Urvalet sker löpande, ansök idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga