Mikro Ekonomi Stockholm AB · Publicerad 19 apr 2021

Mikro Ekonomi Stockholm AB söker dig som är duktig på bokslut, årsredovisning och deklaration. Välkommen med din ansökan.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som kan arbeta med tyngdpunkt på bokslut, årsredovisning och deklaration, inklusive bilagor för både bolag och privatpersoner. Löpande bokföring och redovisning kan komma att förekomma i dina arbetsuppgifter.

För att trivas i denna roll är det av betydelse att du tycker om att arbeta med breda arbetsuppgifter och att du är van att ha en god dialog med både kund och kollegor.

Kvalifikationer och egenskaper
Du ska kunna arbeta obehindrat i Fortnox och BL Administration. Vidare behärskar du Capego och Visma Skatt. Det är meriterande med erfarenhet av Visma Administration.

Egenskaper som beskriver dig väl är noggrann, kommunikativ, proaktiv och ansvarstagande. Kunskaper om lön och personalfrågor är meriterande. Erfarenhet och kunskap om digitalisering är meriterande.
Som person har du integritet, är ordningsam och noggrann och kan arbeta under den press som periodvis förekommer.

Ansökan
Ansökan ska ske skriftligen via mail till info@mikro.nu . Märk ansökan "ansökan bokslut och deklaration".

Ansökan ska innehålla ett kort personligt brev samt en beskrivning av varför du söker arbete hos oss, en meritförteckning och vidare vill vi att du anger minst två referenser.

Tillträde snarast. Lön enligt överenskommelse.
Frågor kan ställas till info@mikro.nu , vi har, pga. hög arbetsbelastning, ingen möjlighet att besvara frågor per telefon.
Vi ber dig också att notera att vi endast kommer att kontakta sökanden som uppfyller kraven.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en bokföringsbyrå som bedriver verksamhet sedan 30 år. Vi är sju medarbetare som behöver förstärkning av en kunnig och rutinerad arbetskamrat. Just nu arbetar vi hårt med digitalisering.
Våra kunder bedriver verksamhet i de flesta bolagsformer. Vi upprättar grundbokföring, avstämning, bokslut, årsredovisning, deklaration, lönberedning. Utöver detta besvarar vi personalfrågor och utför vissa juridiska tjänster. Byrån finns i Mälarhöjden nära tunnelbana Axelsberg.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Mikro Ekonomi Stockholm AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga