Mirum Agency · Publicerad 31 dec

Vill du jobba som CMS support hos Mirum i Stockholm och har ett brinnande intresse för digital kommunikation? Sök redan idag!

Mirum söker CMS support till deras kontor i Stockholm som kommer att administrera och publicera innehåll på olika digitala plattformar och CMS på olika marknader för Mirums kunders räkning, samt agera kundservice. Har du koll på digitala medier och hänger med i utvecklingen? Är det något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du som CMS support jobba på ett globalt företag vars filosofi är att alla på byrån är lika mycket delaktiga i att skapa, samt förverkliga idéer som gör skillnad för människor och varumärken.
Mirum kan vara din språngbräda i din fortsatta utveckling, där du får stor frihet och kan påverka.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Hantera, administrera och publicera innehåll på olika digitala plattformar i olika CMS för Mirums kunders räkning
  • Agera kundservice
  • Kundhanteringen sker genom ett ticket-system och en service desk
  • Bearbeta filer i Photoshop och andra Creative Suite program
  • Kontakt med utvecklare och digitala leverantörer
I rollen ingår också att utforska, förstå och förbättra hur Mirum jobbar i CMS och content-lösningar för deras kunder. Rollen innebär i många fall också att man är en brygga mellan kunder och tekniska plattformar.

Rollen innebär också

Tjänsten är placerad i Mirums nya fräscha lokal på Södermalm belägen på Hornsgatan och du blir en del av ett team på 10 personer.
Tjänsten kommer inledas som ett konsultuppdrag på 50-60% under de tre första veckorna, för att sedan övergå till en anställning hos Mirum på 100%. Vi söker två personer med olika startdatum, den ena tjänsten startar v.2 och den andra v.5.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:
  • Teknisk bakgrund
  • Erfarenhet av att jobba i CMS, Wordpress, Epi-server eller dylikt
  • Goda kunskaper i Photoshop
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande om du har ett intresse och kunskap inom Front-end utveckling så som HTML 5
I rollen förväntas man stå för en hög service grad och sätta kunden i fokus genom att vara noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Vi söker dig som är driven, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga. Du gillar att samarbeta, få saker gjorda och är van att vara delaktig samt ta för dig i projekt. Du är också organiserad och effektiv samt trivs med ett omväxlande arbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT