Multisoft AB · Publicerad 2 jan

Vi söker dig som vill hjälpa ditt stora nätverk inom offentlig sektor att frigöra tid för att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och skapa mer samhällsnytta! Multisoft kan erbjuda dig Stockholms kanske roligaste och mest utmanade arbete inom affärsutveckling och IT-projektförsäljning där du ges möjlighet att bygga upp ett helt nytt affärsområde. Multisoft skapar verksamhetsdesignade system utifrån kundens behov.

Varje lösning är unik, men utgår ifrån samma effekt - minimal administration och maximal automatisering. Vi är idag över 80 medarbetare i ljusa lokaler invid Sergels torg som är mycket stolta över att Multisoft har utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017 och 2018 av Great Place to Work.

Om tjänsten

Eftersom detta är en ny roll hos oss så kommer du som affärsutvecklare få starta upp ett nytt affärsområde där du både utformar och ansvarar för Multisoft tillväxt inom denna sektor. Du driver, med stöd av marknadsförare och andra säljare, vår affär mot offentlig sektor. Som affärsansvarig för området utför du ett aktivt säljarbete, tidigt i processen, där du, både inom och utanför ditt befintliga kontaktnät, ständigt efterfrågar nya möten för att kunna vara på rätt plats vid rätt tillfälle när kommuner, landsting och myndigheter når insikt om ett behov som ska definieras för att kunna upphandlas.

Genom att ligga steget före kan du hjälpa dina kontakter i deras kravställningar på ett sätt som blir gynnsamt för bägge parter. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att Multisoft vinner affärer i detta segment, från första kontakt till inlämnat anbud, men självklart är detta ett teamwork. Varmt välkommen att bli en central del av ett fartfyllt och roligt gäng!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är samvetsgrann och vill att dina kunder ska vara minst lika stora vinnare i affärsrelationen som vi. Du har ett brett kontaktnät inom offentlig sektor och erfarenhet av anbudsprocesser för komplex lösningsförsäljning. Lösningarna bör ha omfattat införandeprojekt av konfigurerbara standardprodukter och/eller systemutvecklingsprojekt. Som person har du en god förmåga att påvisa tydligt affärsvärde, driva och utveckla en kundrelation samt styra kundens förväntningar.

Du är väl förtrogen med regelverken kring offentlig upphandling och är en lagspelare som är bra på att göra dina kunder och projektmedlemmar nöjda samtidigt som du når uppsatta mål. Du har en stark kommunikativ förmåga och kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande
  • Erfarenhet av affärssystem och/eller systemutvecklingsprojekt.
  • Erfarenhet av social selling.
  • Erfarenhet av kravarbete
  • Högskole- eller universitetsutbildning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Multisoft
Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor.

- Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla. Systemen blir så pass smart utformade att de ger våra kunder avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och underlättar vardagen för dess användare.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Några av de som idag har ett verksamhetssystem från Multisoft är: Volvo, Länsförsäkringar, Scania, Barncancer Fonden och Electrolux

Vi erbjuder dig
Vi är stolta över att blivit utnämnde till en av Sveriges bästa arbetsplatser och kan erbjuda dig kompetensutveckling, marknadsmässiga löner och bra förmåner. Vi har även ett stort fokus på att ha kul tillsammans vilket medfört att vi åker på utlandskonferenser, regelbundna afterworks, sponsrade hobbyklubbar och mycket annat. Multisoft sitter i moderna, ljusa lokaler vid Sergels torg i Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga