NCC · Publicerad 11 sept 2019

Till projekt som bland annat Förbifarten i Häggvik, utbyggnaden av Roslagsbanan samt Fyrklövern i Upplands Väsby, söker vi nu en Platschef Betong. Samtliga projekt medför spännande tekniska utmaningar som du får möjligheten att lösa tillsammans med annan kunnig personal på plats. Detta är rollen för dig som redan har några års erfarenhet som Platschef för betongarbeten, alternativt har ett stort intresse för att utveckla dina betongkunskaper tillsammans med NCC.

Din roll
Som Platschef på NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett antal arbetsledare, yrkesarbetare och specialister som tillsammans med NCC:s underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär därmed ett ledaransvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Våra Platschefer har tillgång till stödresurser inom exempelvis kalkyl, inköp och projektering samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat flera år i en roll som platschef med specifik kompetens inom betong. Arbete som platschef inom andra anläggningsarbeten är meriterande. Du har även relevant utbildning inom bygg- och anläggningsteknik från yrkes- eller högskola. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare haft ekonomiansvar och har arbetat i en ledande roll. B-körkort är ett krav.

Vi tror att en framgångsrik Platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Därför ser vi gärna att du som person har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver även att du är trygg i ledarrollen och har förmågan att delegera och ställa krav.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Din ansökan
Vill du utveckla Stockholms infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 13 oktober 2019. Om du inte har dina ansökningshandlingar tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta produktionschef Hans Qvarnström 070 - 551 66 25, eller HR-Specialist Hanna Liedberg tel. 0790 - 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Produktionschef, Site Manager, Projektchef

Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga