Need2Code · Publicerad 11 aug

Om ditt nya jobb

Vårt område för egenutvecklade applikationer är inne i en stark tillväxtfas. Vi söker därför ett flertal utvecklare med flera års erfarenhet av utveckling på microsofts stack.

På Need2Code så erbjuds du att i rollen som konsult jobba med utveckling av mjukvara inom en bred branschflora. Våra kunder återfinns inom branscherna tillverkning, distribution, finans och service. Rollen som utvecklare handlar om att utveckla, förvalta och vidareutveckla kundens behov likväl som förvaltning och vidareutveckling av företagets applikationer.

Du kommer att arbeta i projekt, både internt och externt genom produktutvecklingens alla faser. Du kommer att arbeta nära kundernas verksamhet via affärssystem där integrationer är essentiellt.

Vi ställer höga krav på kvalitén i arbetet och på våra medarbetare. I gengäld ger vi samtidigt mycket tillbaka. Bland annat är möjligheterna till att förverkliga innovationer och att utvecklas inom den senaste tekniken.

Vem är du?

Vi vet att du uppfyller dessa krav:
 • Har utbildning från högskola, universitet eller är självlärd genom tidigare arbetslivserfarenheter.
 • Har goda kunskaper inom Microsofts programmeringsspråk så som VB NET och C#
 • Har goda kunskaper inom Webutveckling och är trygg med ASP.NET MVC Entity Framework (code first), Migrations, jQuery, Bootstrap, CSS..
 • Har jobbat med SQL Server.
 • Har vana om att felsöka i Windowsmiljö både server och Windows 10.
 • Har vana av versionshanteringssystem, Sub-Version, Git etc.
 • Har en entreprenörsanda och är hjälpsam, analytisk, kreativ, självgående och resultatorienterad.
 • Pratar flytande Svenska och Engelska.
Nice to have:
 • Erfarenhet av WordPress, mysql och PHP.
 • Har jobbat med Windows Forms, VB6 eller VBA.
 • Har vana att utveckla i VMWare workstation.
Start

Så snart som möjligt.

Plats

Stockholm.

Vi erbjuder

Vi söker en medspelare med spetskompetens som brinner för utveckling av moderna applikationer för våra kunders verksamhet.

Vi erbjuder dig möjligheten att ansluta och utveckla lösningar för en av Sveriges bästa leverantör av lösningar för Epicor iScala.

Vilka är vi?

Need2Code har spetskompetens inom processer och affärssystemen Epicor iScala och Epicor ERP.

Med lång erfarenhet från våra kunders verksamheter vet vi hur Epicor iScala och Epicor ERP kan användas för att stödja effektiva affärsprocesser.

Hos oss finns några av Sveriges mest erfarna Epicor konsulter, processkonsulter och nytänkande utvecklare.

Vi erbjuder allt ifrån processutveckling och systemimplementation till smarta integrationer för automatisering eller finlir som ger det lilla extra. Under åren har vi utvecklat ett flertal egna applikationer och integrationer som kompletterar Epicors affärssystem.

Vi brinner för att skapa verklig affärsnytta!

Ansökan

Skicka in din ansökan till info@need2code.se med bifogat CV, personligt brev och 2 referenser redan idag!

Urvalet sker löpande.

Sista ansökningsdag: 2016-09-30.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Need2Code har spetskompetensen och ger professionella konsulttjänster runt Epicors ERP 10 samt iScala system, integrationslösningar och utveckling. Våra konsulter arbetar nära med våra kunder och skapar tillsammans smarta och effektiva IT-lösningar. Hos oss finns några av Sveriges mest erfarna konsulter inom Epicors affärssystem, och tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur systemen ska användas för att stödja effektiva affärsprocesser, processutveckling och systemimplementation. Vi har även nytänkande processkonsulter och utvecklare som har under åren utvecklat ett egna applikationer och integrationer som kompletterar Epicors affärssystem för automatisering eller finlir som går att anpassas för just ditt företag för att ge det lilla extra.

Vi brinner för att skapa verklig affärsnytta.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Need2Code tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga