Netigate · Publicerad 12 nov

Vi rekryterar två norsktalande Customer Relations Manager att jobba med försäljning till Netigate i Stockholm. Sök här!

Vill du vara del av Netigates fortsatta resa där du kommer få jobba nära dina företagskunder inom olika branscher på den norska marknaden? Du kommer bli en del av ett härligt, internationellt och ambitiöst säljteam i en organisation med högt i tak där du får bidra med din kompetens inom försäljning för bolagets fortsatta utveckling. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som norsktalande Customer Relations Manager på Netigate får du möjligheten att jobba på ett företag i snabb tillväxtfas tillsammans med ett sammansvetsat gäng som dedikerat jobbar mot samma mål. Hos Netigate får du jobba med en konkurrenskraftig produkt inom kund-, medarbetar- och marknadsundersökningar med spännande kunder i Norge. Du kommer få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och karriär i ett framåttänkande och Gasell-vinnande företag!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Customer Relations Manager till Netigate kommer du att ansvara för, utveckla och underhålla din egna kundportfölj. Det kommer bland annat innebära:
  • merförsäljning av kund-, medarbetar- och marknadsundersökningar samt förnyelse av licenser
  • vara relationsskapande och stärka relationen till kund och bidra till dina kunders nöjdhet med Netigate
  • vara rådgivande i kunddialogen gällande kund- och medarbetarundersökningar
  • koordinera kundförfrågningar. Du kommer att jobba nära våra avdelningar Tech, Professionals Services, new sales, support osv
  • uppföljning av kunderna för att utöka relationen hos nya avdelningar och användare
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet som Customer Relations Manager förväntas starta efter överenskommelse, men relativt omgående, och du kommer bli del av ett härligt säljteam. Netigate sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler, där även personalens hundar är välkomna. Kontoret ligger i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen söker vi dig som:
  • drivs av försäljning och har ett stort intresse att skapa och utveckla kundrelationer
  • självständigt vill jobba med din kundportfölj där du är duktig på att skapa relationer
  • har erfarenhet att jobba med B2B försäljning i minst 1 år
  • kommunicerar obehindrat på norska och engelska, har du även goda kunskaper i svenska är det ett plus
  • har du jobbat med en SaaS-lösning (Software as a service) är det mycket meriterande
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning