Nexer Recruit · Publicerad 28 maj 2021

Nexer Infrastructure ger dig möjlighet att bygga vidare på en enhet inom en större koncern!

Du får du frihet att driva affärer tillsammans med systerbolagskollegor och givetvis med medarbetare och befintliga kollegor inom Infrastructure, idag ca 100 personer!

Vi vill gärna ha dig med på vår tillväxtresa inom Nexer Group där vi stöttar kunder i deras vardag och framtida miljöer. Hos oss agerar du innovatör, ledare och entreprenör i symbios med kunder och medarbetare i en stark kultur, där passion och execution är vår värderingsgrund.

Din vardag

I din roll som AO chef kommer du att ansvara för en fortsatt uppbyggnad av vår Stockholmsenhet och på sikt närliggande regioner. Affären är uppbyggd kring support, drift & infrastruktur och de behov som vi ser att våra befintliga - samt nya kunder har under pågående digitalisering.

Du har uppdraget att skala upp affären och medarbetare inom bolaget; med exekvering av affärsplan och vidareutveckling av den framåt utifrån den marknadsanalys som finns. I din roll som ledare, inspiratör samt säljare för befintligt team på plats i Stockholm är ditt engagemang och driv det som ska genomsyra den dagliga kundkontakten och gruppdynamiken hos de anställda.

Du arbetar operativt med affären på daglig basis- du är en doer och får en bred palett på ditt bord såsom rekrytering, affärsutveckling och försäljning; med tyngdpunkt på försäljning i detta uppbyggnadsskede. I din roll arbetar du tätt med VD och LG för att fånga både utmaningar och möjligheter.

Vem är du?

Du har en beprövad erfarenhet av att bygga en affär/ett bolag/en gruppering med goda resultat. Du är en person som har åsikter om marknaden och infrastruktur i synnerhet. Du har en erfarenhet från IT-konsultbranschen med en total arbetslivserfarenhet om minst 6 - 8 år. Som chef är du van att rekrytera nya medarbetare. Din bakgrund inkluderar ett antal av följande områden: support, drift, devops, säkerhet, cloud, med legitimitet att driva frågor mot kund.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på kristin.burrescia@nexergroup.com alternativt mobil 070-247 20 01.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På NI fokuserar vi på att hitta IT-konsulter inom drift, support & infrastruktur. Vi jobbar aktivt med att träffa framtida talanger varje dag och hjälper dem att nå sina karriärdrömmar och mål. Vi är ett konsultbolag där konsulterna kan inspireras och ta lärdom av sina kollegor.

Vi startade vår verksamhet 2018 och är specialister på konsulter inom IT drift, support och infrastruktur. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla tjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher. Vi är en del av Nexer Group med 1600 medarbetare i 9 länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga