Nexer Recruit · Publicerad 26 okt 2021

Handelsbanken är ett företag med en stark tro på den enskilda individens förmåga och kan erbjuda dig utmaningar och möjligheter att utvecklas i ett företag som befinner sig mitt i en spännande digitaliseringsresa. Just nu söker vi dig med stort IT-intresse som vill joina oss under denna resa. Din främsta uppgift är att effektivisera utvecklarnas vardag. Så om du drivs av att göra livet enklare för andra är detta uppdrag just för dig.

Din vardag

På avdelningen för IT-styrning ansvarar vi bland annat för applikationsramverk och utvecklarstöd och arbetar dagligen med att effektivisera och förbättra IT-leveransen. I dagsläget består området 4 team som jobbar agilt och tvärfunktionellt med omväxlande och intressanta uppgifter.

Du kommer att ingå i vårt Devops Toolchain team som ansvarar för bankens CI/CD plattformar där du kommer ha en ledande roll och tar ett stort ansvar för våra leveranser och bidrar med kunskap och engagemang genom hela processen.

Vem är du

För att lyckas i din roll ser vi det som krav att du har dessa kompetenser i bagaget:
  • Kunskaper inom DevOps Toolchains (provat på olika CI/CD verktyg)
  • Stor erfarenhet av Linux
  • Erfarenhet av verktyg som UrbanCode Deploy, Ansible, TeamCity eller andra typer av deploy verktyg
  • Goda kunskaper om pipelines för build och deploy processer
  • Erfarenhet av Git
  • Kommunicera på svenska och engelska på en professionell nivå
  • Har en akademisk utbildning som Systemvetare, civil ingenjör eller annan relevant bakgrund
Det är även meriterande att du är intresserad av IT-säkerhet och nätverk

För att trivas hos oss och känna att du har hamnat hos likasinnade människor är det viktigt att du är positiv och mån om vilken energi du tar med dig till jobbet. Du är lösningsorienterad och har förmågan att hitta nya vägar framåt. Du är generös med att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter så ni som grupp blir starkare och smartare tillsammans. Du har lätt för att kommunicera ut komplexitet på ett förenklat sätt. Sist med inte minst ansvarstagande!

Vill du veta mer

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsulten via markus.hanna@nexergroup.com alternativt via mobil på +46 730 31 15 81.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Den personliga kontakten mellan människor är utgångspunkten för lyckade bankaffärer. Tycker vi. Det har vi tyckt sedan 1871, när banken grundades. De goda relationerna är förmodligen anledningen till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år, med framgångsrika affärer och nöjda kunder. Som medarbetare i Handelsbanken finns stora möjligheter att utvecklas åt det håll som intresserar dig mest - oavsett om du vill bli rådgivare, chef, specialist eller satsa på en internationell karriär. Välkommen till en bank med lång erfarenhet i branschen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga