Nexer Recruit · Publicerad 19 mars 2021

Vill du vara med och forma en förvaltningsfunktion hos en stabil statlig aktör i finansbranschen?

Du kan bli del av en liten men effektiv organisation, med skickliga kollegor inom fondförvaltning.

Med innehav i över 3 000 bolag över hela världen kan vi som ägare agera med hållbarhet för ögonen. Hos oss kommer du att bidra till ett hållbart samhälle, med tryggade pensioner.

Din vardag

Som systemförvaltare i en nyligen definierad roll kommer du ta ett famntag kring förvaltning. Du är den som driver arbetssätt och struktur i den anpassade förvaltningsmodellen PM3 som implementerats relativt nyligen. Du är sammankallande mot verksamheten och leverantörer/partners. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med närhet till verksamheten och din chef. Du kommer att ha möjlighet att vara med och påverka och även vara delaktig i ett antal utvecklingsprojekt.

Vem är du

Du har flera års erfarenhet inom systemförvaltning, där den sammanlagd arbetslivserfarenhet om minst 10 år kan inbegripa olika roller. Med vana av, gärna olika, systemmiljöer kan du strukturera upp en förvaltningsfunktion samt ta dig an dialogen med verksamheten utifrån ett ramverk. Du har en förståelse för finansmarknadens logik där du kan ta till dig samt hantera både krav och behov från beställarsidan.

Det anses meriterande om du kan SimCorp dimension och regelverk inom finansbranschen.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta oss på kristin.burrescia@sigma.se alternativt 070-247 20 01 eller Markus Hanna markus.hanna@sigma.se och 073- 031 15 81.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig visa ditt intresse så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AP7 är en statlig myndighet som, sedan premiepensionssystemet infördes år 2000, har i uppdrag att förvalta premiepensionsmedel åt svenska folket. AP7 är det statliga alternativet till de privata aktörerna i premiepensionssystemet. Över fyra miljoner svenskar sparar i AP/ Såfa. Vårt uppdrag är att bidra till att de får en trygg pension.

AP7 sitter i centrala lokaler på Vasagatan i Stockholm och har en organisation om cirka 40 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga