Nexer Recruit · Publicerad 6 juli 2021

Var med på en bolagsresa där du får påverka nästa generations produkt!

Som utvecklingschef driver du alla produktinitiativ i samråd med produktägare och intressenter där affären är central. I det dagliga arbetet med en grupp av utvecklare, där du sätter planen framåt i linje med kundförväntningar och de tekniska möjligheter som ni ser skapar värde. Du förädlar process, arbetssätt och ser över teknikval av vikt för att driva framdrift.

Din vardag

Som tekniskt ansvarig driver du utvecklingsinitiativ kopplat till befintlig och framtida produkt. Du kommer coacha och utmana medarbetare, idag 6 st, och diskutera tekniska lösningar kopplat till den roadmap du sätter. I din roll jobbar du proaktivt med både kund, ledning och utvecklingsteam för att främja en produktutveckling som är i linje med förväntningar och som skapar bästa möjliga värde. Du sätter projektbudget, tidsplaner och rekryterar kompetens som kommer ha avgörande positiv påverkan på önskvärda. Som utvecklingschef blir du likaså kontorschef i Stockholm.

Vem är du?

Som erfaren teknisk ledare arbetar du strukturerat i de utvecklingsprojekt som du driver framgångsrikt. Du har tidigare haft personal alt. lett grupper som projektledare, där du med din tekniska förståelse för dialog med olika aktörer för att säkra progress. Du är beslutsför och en van kravställare/beställare av tjänster och kan agera bollplank gällande tekniska vägval. Har du agerat arkitekt eller innehaft rollen tidigare som utvecklingschef ses det som meriterande.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kristin Burrescia på kristin.burrescia@nexergroup.com alternativt mobil +46 70 247 20 01.

Välkommen att indikera intresse på www.nexerrecruit.se/jobb. Urval och intervjuer kommer ske löpande med start den 9 Aug.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
InfoTech Scandinavia AB erbjuder ett unikt informationssystem under varumärket Advantum. Systemet är sedan starten framtagen i nära samarbete med ledande företag inom svensk industri. InfoTech har utvecklat Advantum till att bli det mest användarvänliga och flexibla valet för er informationshantering. Bolaget har över 20 års erfarenhet av systemlösningar inom informations- och dokumenthantering samt PDM och arbetar med internationella partners för att säkerställa god service var ditt bolag än befinner sig. Vi används av välkända företag och organisationer med höga krav på funktionalitet, säkerhet och professionalitet, såsom Astra Zeneca, IKEA, Tarkett. InfoTech har en stark och stabil ägare i Danir, och utgår från kontor i både Malmö och Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga