Nordax AB · Publicerad 12 okt

Har du lång erfarenhet gällande produkten Deposit? Har du ett stort driv och engagemang samt vill vara med och utveckla samt sätta strategin för vår Deposit-produkt hos oss? Då är denna tjänst ditt nästa karriärsteg!

Välkommen till oss på Nordax, vi är en nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 150.000 privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Sedan maj år 2018 erbjuder vi även bolån på den svenska marknaden. Vi är cirka 200 medarbetare och genom vår centraliserade affärsmodell bedrivs hela verksamheten från vårt kontor i Stockholm. Vi erbjuder dig att få vara med och utveckla en viktig roll hos oss på Nordax som innebär att du i nära samarbete med vår Head of Treasury kommer att ansvara för produkten Deposit.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Fastställa insättningsproduktstrategin, analysera och föreslå insättningsproduktutveckling, projektledare för nya insättningsprodukter (och länder) och andra projekt avseende insättningar.
  • Ansvara över det kommersiella och dess produktlönsamhet, tillsammans med vår Head of Treasury och i nära samarbete med Marknadsavdelningen.
  • Ansvara för anpassning när det gäller tillväxt- och finansieringsplan
  • Övervaka och analysera insättningsmarknader, konkurrenter, produktutveckling och nya marknader samt agera därefter
  • Informera, representera och samordna insättningsfrågor inom Nordax
  • Delta i diskussioner om depositvolym och prissättningsoptimering: total volymutveckling, produkter, länder, förslag om kursändringar i nära samarbete med Treasuryavdelningen för att säkerställa ett attraktivt erbjudande samt säker finansieringskapacitet
  • Ägare av externa insättningsplattformsleverantörer
  • Riskägare gällande insättningsprocessen
Din bakgrund

Förmodligen fastnar du för denna roll då du har en gedigen kunskap om produkten, vill få ett stort eget ansvar och vara med att bygga vår sparprodukt. Du arbetar troligtvis idag på bank, finansinstitut alternativt på ett kreditmarknadsbolag.

Du beskrivs ofta som en projektledare, som dessutom är en nyfiken, lyhörd och driven person som är strukturerad och har en stor förmåga att prioritera i ditt arbete. Du trivs med att arbeta under eget ansvar och har lätt för att kommunicera med andra. Då du kommer få stor möjlighet att vara med och utforma rollen behövs en kreativ sida hos dig. Vi värdesätter dina erfarenheter och kunskaper högt inom detta område i kombination med vem du är som person, vilket betyder mycket i denna roll.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Nordax med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Erika Lantz Paulsen, 070-332 89 98 på Clarify.

Nordax grundades 2003 och sedan dess har vi växt och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Vi hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Vi har specialiserat oss på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet samt sparkonton. Vi arbetar ständigt med att förbättra kundresan med fokus på hållbarhet; ansvarsfullt företagande är centralt för oss. Vi är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta för oss samtidigt som det levererar värde till våra kunder och övriga intressenter.

Ansvarsfull kreditgivning är vår kärnkompetens. Det är vår framgångsfaktor, och en av de viktigaste beståndsdelarna i arbetet för att bli norra Europas ledande specialistbank. Grunden till detta utgörs av motiverade och drivna medarbetare. Genom närvarande och coachande ledare skapar vi ett kreativt arbetsklimat där eget ansvar står i centrum.

Kulturen på Nordax präglas av delaktighet och beslutskraft. Hos oss har alla möjlighet att påverka helheten. Vi är en inkluderande bank som arbetar för mångfald och jämlikhet. Vår värdegrund står som kompass i allt vi gör och hur vi agerar mot såväl medarbetare som kund. Vi är ansvarstagande, enkla, sunda och kundfokuserade.

Vi har tydligt hållbarhetsfokus och verkar för en positiv påverkan på vår omvärld. Vi arbetar för att integrera hållbarhetsarbetet i hela organisationen, och av den enkla anledningen vill vi också attrahera talanger som delar vår uppfattning kring vikten av hållbarhet. Ansvarsfullt företagande är centralt för oss. Vi är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta för oss samtidigt som det levererar värde till våra kunder, medarbetare och övriga intressenter.

Vill du bli en del av oss och hänga med på vår resa? Ansök och bli en viktig resurs i vår utveckling, samtidigt som du ger din egen utveckling en boost!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga