Nordea · Publicerad Igår 00:00

Till Nordea söker vi AML & Sanctions Specialister med intresse för compliance och att jobba med ekonomi, bank och finans. Sök nu!

Vi söker Nordeas nya medarbetare med ett stort intresse för compliance och finans som vill bidra till en bättre och säkrare värld. Vill du följa med på bankens fortsatta resa att stärka upp detta centrala område? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML & Sanctions Specialist kommer du jobba på en avdelning som dagligen strävar efter att primärt förhindra transaktioner mot sanktionerade entiteter/individer/värdepapper. Vi erbjuder dig en viktig roll på en av Sveriges största banker, där du får stora möjligheter att växa - både som person och i din yrkesroll. Du kommer vara en del av ett drivet team med stora ambitioner inom compliance-frågor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som AML & Sanctions Specialist har du en stor roll i bankens utredande arbete att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet, exempelvis sanktioner.

Du kommer att:
  • kontrollera att bankens transaktioner sköts på ett säkert och korrekt sätt
  • utreda, analysera och dokumentera konfidentiell data
  • delta och stödja interna projekt som rör förebyggande av ekonomisk brottslighet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här kommer du vara en del av ett dedikerat team som alla strävar efter att göra samhället till en säkrare och tryggare värld.

Du kommer att jobba som konsult via oss på TNG under en period på 6-12 månader, med stor möjlighet till förlängning. Start sker efter överenskommelse. Kontoret ligger i fräscha lokaler i Kista i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Till rollen som AML & Sanctions Specialist söker vi dig som är nyfiken, analytisk och som har ett stort intresse för compliance, bank och finans. Vidare tror vi att du:
  • har en kandidatexamen i ekonomi, affärsjuridik eller annat relevant för jobbet
  • har erfarenhet av kundbemötande och administration (är det inom compliance är det ett stort plus!)
  • är noggrann och ansvarsfull
  • motiveras av deadlines och lägger stor vikt vid ett proaktivt och strukturerat arbetssätt
  • har integritet och förståelse för vad det innebär att arbeta med sekretessbelagd information
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga