Nordea · Publicerad 21 aug

Vi rekryterar just nu flertalet medarbetare till vårt värdepappers backoffice för Nordea Markets! Låter det intressant? Sök här!

Vi rekryterar flertalet Service Operations Officers till ett växande team inom Wholesale Banking Operations på Nordea. Ditt fokusområde kommer vara att leverera förstklassig backoffice-support till Markets och dess kunder. Har du ett intresse för värdepapper och en förmåga att leverera service av hög kvalitet? Lockas du av att jobba på en internationell bank, där du också ges möjligheten att arbeta utomlands? Då är det dig vi söker!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Nordea erbjuds du en spännande och utvecklande roll som Service Operations Officer. Här kommer du att vara en del av ett affärsområde som ständigt strävar efter att ligga i framkant och att vara en framstående och självklar leverantör på den finansiella marknaden. I ditt dagliga arbete kommer du att lösa inkommande ärenden, bygga och förvalta kundrelationer samt bidra till att handeln sköts på ett säkert och korrekt sätt.

För dig som har ett intresse för värdepapper, har goda kommunikativa förmågor och ett driv att utvecklas inom finans är detta en fantastisk möjlighet. De många kontaktytorna kommer bygga på din förståelse för den finansiella sektorn och då du kommer att jobba i en central del inom banken (dessutom i moderna, trevliga lokaler i Stockholms city) har du möjlighet att bygga upp en god grund för din framtida karriär.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Service Operations Officer inom Markets kommer du att:
  • leverera professionell och förstklassig backoffice-support till Markets och dess kunder
  • hantera administrativa uppgifter och säkerställa att dina ärenden sköts på ett korrekt och noggrant sätt vid utsatt tid
  • identifiera och lösa problem som dyker upp i det dagliga arbetet
Som Service Operations Officer kommer du vara en del av ett norskt team och din introduktion (sex månader) kommer att hållas i Oslo.

Rollen innebär också

Detta är en rekrytering, vilket innebär att vi på TNG sköter tillsättningsprocessen och att du kommer att få en anställning direkt på Nordea. Vi ser gärna att du kan starta i höst, den 1 oktober 2018. Din placering är på Smålandsgatan 17, som ligger centralt i Stockholm, och du kommer att jobba kontorstider (8.30-17.00).

De första sex månaderna kommer du vara på Oslo-kontoret för att få introduktion till arbetet.

VEM ÄR DU?

Till rollen som Service Operations Officer på Nordea söker vi dig som:
  • har ett stort intresse för finansiella marknader
  • har ett intresse att utvecklas inom bank och finans (har du dessutom jobbat på bank tidigare är det ett stort plus!)
  • trivs med att jobba i ett högt tempo och har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter
  • bidrar med en positiv attityd och gillar att nå uppsatta mål tillsammans med andra
  • har flytande kunskaper i engelska
Känner du igen dig i beskrivningen? Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga