Nordic Capital Services AB · Publicerad Igår 11:20

Om Nordic Capital:
Nordic Capital är en ledande private equity-investerare i Norden med ett starkt engagemang för att skapa starkare och hållbara företag genom operationella förbättringar och transformativ tillväxt. Nordic Capital fokuserar på utvalda regioner och sektorer där Nordic Capital har stor erfarenhet och bevisade framgångar. Huvudsektorerna är hälsa- och sjukvård, teknik och betalningslösningar, finansiella tjänster, industrivaror- och tjänster, samt konsument- och detaljhandel. De huvudsakliga regionerna är Norden, norra Europa och globalt för hälsa- och sjukvård. Sedan starten 1989 har Nordic Capital investerat 11 miljarder euro via åtta fonder. Nordic Capitals fonder är baserade på Jersey och får rådgivning från sex rådgivningsbolag i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Storbritannien. För mer information om Nordic Capital, besök www.nordiccapital.com.

På huvudkontoret i Stockholm arbetar ca 70 personer och kontoret ligger på Mäster Samuelsgatan 21. Lokalerna är ljusa, fräscha och erbjuder en modern arbetsplats med alla bekvämligheter.

Rollen:
Assistentteamet har en hög känsla för service och det råder en hjälpsam och familjär stämning. Du blir en del av ett team bestående av åtta personer som alla brinner för service på en hög nivå. Målet för teamet är att underlätta för övriga medarbetare så att verksamheten flyter på så smidigt som möjligt.

Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är:
  • Kalenderhantering
  • Interna och externa mötesbokningar
  • Skapa, uppdatera, skriva ut och binda in presentationer
  • Researcharbete kring bolag/industrier
  • Hantera ad hoc-uppgifter
Din profil:
Du har arbetat som assistent i ett par år och du känner dig trygg i rollen. Du är en sann teamplayer med känsla för service. Du är noggrann, prestigelös och du har ett organiserat arbetssätt.

För att trivas i rollen behöver du ha skinn på näsan, vara stresstålig och trivas i en föränderlig miljö. Vi tror att du kommer från en liknande bransch som finans- eller managementkonsultbranschen och att hantera konfidentiell information är en självklarhet för dig. Ett krav är att du är en mycket van användare av framförallt Powerpoint men även resten av Officepaketet. Du behöver vara flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Mer om tjänsten:
I den här rekryteringen samarbetar Nordic Capital med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Arbetstiden är 37,5 tim per vecka.

Skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
The Pace

Inga fler liknande jobb tillgängliga