Nordic Growth Market · Publicerad 25 jan

Vill du få möjligheten att påverka och utmana dig själv hos Nordic Growth Market?

Du får chansen att arbeta med ny teknik tillsammans med passionerade specialister hos ett företag med korta beslutsvägar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får möjlighet att arbeta med programmering och administration av centrala stödsystem hos NGM. Arbetet kommer direkt påverka den dagliga handeln på börsen. Du kommer erbjudas utvecklingsmöjligheter i en arbetsmiljö som präglas av hjälpsamma kollegor och högt i tak.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Administration av NGMs egenutvecklade handelssystem Elasticia.
  • Generell nätverksadministration, känner du till MPLS och BGP är det väldigt meriterande.
  • Vara med och automatisera mycket av de dagliga arbetsuppgifterna genom att vidareutveckla IT Operations stödsystem skrivna i, framför allt, PHP och PERL
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta nära kunniga kollegor både inom drift, utveckling och nätverk. Ditt team består av sex kollegor och du rapporterar direkt till Head of IT Operations. Mycket av ditt arbete kommer att handla om att förbättra och automatisera arbetsuppgifter. NGM sitter i ett fräscht och modernt kontor i en av Hötorgsskraporna mitt i centrala city.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi gärna att du har:
  • Några års arbetslivserfarenhet som systemadministratör eller nätverkstekniker.
  • Du är bekväm med att arbeta med MySQL-Databaser, PHP Perl eller Bash.
  • Flytande språkkunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift.
För att lyckas bra i rollen ser vi att du är en person som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Vi söker dig som är handlingskraftig, ansvarstagande och noggrann i arbetet. Därtill har du har ett stort tekniskt intresse.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga