Nordic Service Partners · Publicerad 16 febVill du utvecklas i din roll som Business Controller hos oss på NSP och vara med på en tillväxtresa i ett entreprenörsdrivet företag där vi erbjuder våra gäster mat från några av världens starkaste varumärken, Burger King ® och KFC ®.

Vi letar efter dig som har bakgrund inom restaurang (gärna snabbmat) och brinner för uppföljning, detaljerad analys och att proaktivt stötta restaurangchefer och distriktschefer. Du har arbetat minst ett par år som Business Controller och söker en roll där du får arbeta väldigt nära affärsverksamheten och där du får känna att ditt arbete gör skillnad och samtidigt vara med på en tillväxtresa i högt tempo.

Vi har ett 70 tal Burger King och KFC restauranger i Sverige och Danmark och vårt svenska kontor är idag placerat i Bromma.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Budget och prognos
  • Analys, uppföljning och rapportering
  • Inköpskoordinering råvaror, kostnadskontroll råvaror
  • Planering och deltagande i bokslutsarbetet för koncernen
  • Trouble shooter - identifiera förbättringspotentialer
  • Ta fram business case och driva interna projekt
  • Processansvar (budget, prognos, utfall etc)
Vem söker vi?

Vi söker dig som är civilekonom eller har en motsvarande erfarenhet/utbildning. Vi ser att du har 3-4 års relevant arbetslivserfarenhet - i huvudsak från en roll som controller.

Det är meriterande om du också arbetat operativt med redovisning, gärna från ett restaurangperspektiv som restaurangchef eller distriktschef.

För att lyckas i rollen behöver du kunna vara drivande, ta egna initiativ, vara serviceinriktad och ha den affärsmässiga höjd som krävs för att kunna bli en bra samarbetspartner till vår verksamhet. Då vi är ett internationellt bolag behöver du behärska svenska flytande och engelska på god nivå i tal och skrift. Goda Excelkunskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Systemmässigt arbetar vi i några av de ledande systemen såsom Navision, Qlik, Quinyx, Oracle/Micros och Unit4 Consolidation (Ocra).

Ansökan

Är du intresserad av att bli vår nästa medarbetare är du välkommen med din ansökan snarast. Sök genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För mer information om tjänsten, kontakta Johan Wedin, johan.wedin@nspab.com.

Om oss

Nordic Service Partners Holding AB (publ) (NSP) grundades 2004 och är idag ett av Nordens största restaurangföretag. NSP:s verksamhet omsätter cirka 1000 miljoner svenska kronor och omfattar ett 70-tal restauranger i Sverige och Danmark under varumärkena Burger King och KFC. NSP är Burger Kings största franchisetagare i Norden samt franchisetagare till KFC (Kentucky Fried Chicken) och TGI Friday's. NSP var fram till sommaren 2016 börsnoterad men ägs i dag av Ventiga, en engelsk Private Equity firma, Amcon A/S och Management. För mer information se www.nordicservicepartners.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga