Northmill · Publicerad 10 sept

Northmill är ett svenskt innovativt fintech-bolag som vill förenkla människors finansiella vardag med hjälp av modern teknik och intuitiv design. Northmill växer med ungefär 100 % årligen och blev nyligen utsett till ett av Sveriges snabbast växande bolag av Dagens Industri.

Marknadsföringen har drivits inhouse sedan bolaget grundades och Northmill har genom åren fostrat många duktiga digitala marknadsförare. Vi är stolta över att vara ledande i branschen på digital marknadsföring där bolaget har toppositioner på de allra mest konkurrensutsatta nyckelorden.

Nu söker vi på Northmill en Head of SEO till vårt marknadsteam som kan vara med i bolagets fortsatta expansion som bl.a. innebär etablering i flera nya länder de kommande åren.

Om tjänsten

Du arbetar med alla aspekter av SEO-området och experimenterar ständigt med nya tester för att öka trafiken och konverteringen på hemsidorna. Du är noggrann i dina analyser och kan dina verktyg såsom Google Analytics etc på djupet.

Om dig
Vi söker dig som är redo för en rejäl utmaning i ett bolag som ser marknadsföringen som en naturlig del av organisationen snarare än en stödfunktion. Du har ett strategiskt mindset och förståelse för affären. Vi tror även att du är väldigt nyfiken, kreativ och handlingskraftig.

Vidare besitter du:
 • Flytande svenska i både tal och skrift
 • Bra engelska i både tal och skrift
 • Minst 2 års erfarenhet av digital marknadsföring
Meriterande:
 • Erfarenhet av andra delar av marknadsföring
 • Arbetat inom Fintech
Vad erbjuder vi?
En heltidstjänst och en nyckelroll på ett snabbt växande produktbolag. Northmill är ett bolag där du har stor möjlighet att påverka din egna utveckling, karriär och arbetssituation.

Du kan även räkna med följande:
 • Ett gäng härliga, drivna och ödmjuka kollegor och en unik kultur. Det är en stor del av vår framgångssaga. Förutom ändlöst intresse för innovativ teknik, design och data är vi experter på allt från fotboll, hundar, nintendo, inredning, teknik och mycket mer. Vi söker alltid efter ny kunskap och har en nyfikenhet som aldrig mättas. Vi bygger strukturer och ser detaljer som många andra missar.
 • Sociala events, mässor och andra utbildningsforum. Vår konferens NorthCon för hela företaget, där vi besökt bl.a Madrid, Prag & Palma.
 • Work-Life-Balance. Ett gediget friskvårdsbidrag. Gym finns 2 minuter bort, så du hinner ta ett pass på lunchen eller en joggingrunda runt området!
 • Frukost varje morgon så du kan ta dig an arbetsdagen på topp.
 • Frukt varje dag för att ladda på med energi under dagen.
 • Häftiga, ljusa lokaler med fönster från golv till tak beläget på 29:e våningen i Kista Science Tower.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Northmill is a Swedish fintech innovation company. We develop straightforward and secure financial services for everyone through new technology, innovation and lots of passion.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga