Northmill · Publicerad 10 sept

Detta är en unik möjlighet för dig som vill tillhöra ett av Sveriges snabbast växande fintech-bolag. Vi är ett framåtskridande, lönsamt bolag där design & teknik regerar!

Vår vision är enkel: Förenkla människors finansiella vardag med modern teknik och framför allt, intuitiv design. Sedan Northmill grundades 2006 har marknadsföringen drivits inhouse och vi är otroligt stolta över att vara ledande inom branschen digital marknadsföring.

Grottar du alltid ner dig i fakta och statistik? Ser du detaljer som alla andra missar? Slänger du dig ofta med uttrycket "siffror ljuger aldrig"? Då kan du vara nästa Northmillian!

Om tjänsten

Som Marketing Analyst, även kallat Web Analyst, Digital analyst eller CRO-expert, ansvarar du för att analysera, monitorera och mäta all typ av marknadsaktivitet i syfte att optimera arbetet. Du är involverad i hela marknadsföringen men fokuserar på att tyda mönster, komma till insikter, eliminera ineffektiv aktivitet och hitta möjligheter i marknadsföringen för hela bolaget. Du A/B-testar ständigt processer och hittar nya möjligheter för att förbättra våra produkter. Du kommer bli en del av marknadsteamet som idag består av tre medarbetare som alla delar samma passion för digital marknadsföring.

Om dig

För att lyckas i den här rollen tror vi att du älskar rollen som analytiker där du ligger nära siffrorna och stimuleras av data. Din analytiska sida kombinerar du med ditt intresse för marknadsföring, kundbeteende och konverteringsoptimering. Din arbetsstil präglas av att alltid kunna optimera allt.

Vi söker dig som:
 • Har god analytisk förmåga
 • Tycker om att grotta ner sig i data och statistik
 • Har minst 2 års erfarenhet av digital marknadsföring
 • Har mycket goda kunskaper inom verktyg för AB-testning och webbanalys (som Google Analytics, Google Tag Manager, Google Website Optimizer)
Meriterande:
 • Utbildning inom statistik, marknadsföring eller motsvarande
 • Erfarenhet av branschen
 • Erfarenhet av digital marknadsföring
Praktiskt information

Start: Så fort vi hittat vår perfect match!

Extent: Heltid

Kontaktperson: Arim Salci, CMO

Vad erbjuder vi?

En heltidstjänst och en nyckelroll på ett snabbt växande företag där du har stor möjlighet att påverka din egna utveckling, karriär och arbetssituation. Du kan även räkna med följande:
 • Ett gäng härliga, drivna och ödmjuka kollegor och en unik kultur. Det är en stor del av vår framgångssaga. Förutom ändlöst intresse för innovativ teknik, design och data är vi experter på allt från fotboll, hundar, nintendo, inredning, teknik och mycker mer. Vi söker alltid efter ny kunskap och har en nyfikenhet som aldrig mättas. Vi bygger strukturer och ser detaljer som många andra missar.
 • Sociala events, mässor och andra utbildningsforum. Vår konferens NorthCon för hela företaget, där vi besökt bl.a Madrid, Prag & Palma.
 • Work-Life-Balance. Ett gediget friskvårdsbidrag. Gym finns 2 minuter bort, så du hinner ta ett pass på lunchen eller en joggingrunda runt området!
 • Frukost varje morgon så du kan ta dig an arbetsdagen på topp.
 • Frukt varje dag för att ladda på med energi under dagen.
 • Häftiga, ljusa lokaler med fönster från golv till tak beläget på 29:e våningen i Kista Science Tower.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Northmill is a Swedish fintech innovation company. We develop straightforward and secure financial services for everyone through new technology, innovation and lots of passion.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga