O´Learys · Publicerad 10 juni 2021

Gazella Business Support rekryterar just nu en Junior Buyer till O'Learys inköpsteam, som sitter på O'Learys Support Office, mitt i centrala Stockholm. O'Learys är på en spännande expansionsresa för att bli Europas främsta företag inom Eatertainment. Som Junior Buyer kommer du ha möjlighet att vara med att stötta och bidra till företagets framtida utveckling av sortiment, erbjudande och lönsamhet. Du kommer tillhöra inköpsavdelningen som ansvarar för kedjorna Harrys och O'Learys, med fokus på deras verksamheters och franchisetagares behov av rätt produkter, tjänster, priser och villkor.

Tjänsten är en projektanställning på 6 månader med goda möjligheter till anställning efter avslutat uppdrag. Är du redo för en utvecklande roll i ett företag på en spännande tillväxtresa? Fortsätt då gärna att läsa!

Vad O'Learys erbjuder dig
Som anställd på O'Learys blir du en del av en organisation som skapar unika gästupplevelser med mat, dryck, sport och aktiviteter i attraktiva restaurangmiljöer, för att bli det främsta företaget inom Entertainment, där hög energi och möjlighet att påverka genomsyrar både avdelningen och företaget. Du ges möjlighet att arbeta i en stöttande roll på avdelningen som ansvarar för både Norden och Europa med en internationell prägel för vissa marknader.

Rollen innehåller en bredd inom procurement
  • Löpande kontakt med leverantörer kring priser och alternativ på artiklar, både på nationell och internationell nivå
  • Ta in offerter och göra prisanalyser i Excel
  • Löpande ta fram behovs- och kostnadsanalyser
  • Administrera, uppdatera och arkivera avtal
  • Uppföljningsarbet
  • Ta fram och presentera underlag inför beslut
  • Stötta inköpskollegor och CPO
  • Egna förhandlingar varvas succesivt in utefter din utveckling
Erfarenhet
För att vara framgångsrik i rollen som Junior Buyer hos O'Learys ser vi att du har något års tidigare erfarenhet från en administrativ tjänst med liknande arbetsuppgifter. Vi ser också att du har en avslutad gymnasial utbildning. Har du en högskoleutbildning eller YH-utbildning inom logistik/inköp, ser vi det som meriterande. Vidare har du god kunskap i Excel samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Har du tidigare arbetat i annan roll inom restaurangbranschen, är det ett plus.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi en nyfiken person som är noggrann, stresstålig och ansvarstagande. Du har en analytisk förmåga och ett intresse av att förstå vad som driver affär. För att passa in i rollen ser vi att du är prestigelös, driven och tycker om högt tempo. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i team.

Om O'Learys
O'Learys är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg, Sverige och som drivs av O'Learys Trademark. Idag har kedjan mer än 110 enheter över hela världen. O'Learys erbjuder en fullständig eatertainment-upplevelse med en kombination av sport, sociala spel och aktiviteter och amerikanskinspirerad mat i välkomnande Boston-miljö.

För mer information se www.olearyssportsbar.com.

Harrys är ett brasseri med svenska rötter; en avslappnad mötesplats där mat, dryck och människor förenas. Alltid välkomnande och vällagat och finns idag på ett 20-tal orter i Sverige. Restaurangerna drivs av fristående franchisetagare. Läs mer på www.harrys.se.

O'Learys och Harrys ingår i Social Eatertainment Group AB
Starka investerare, inkluderat private equityföretaget Altor, ett team av professionella, dedikerade medarbetare i kombination med framgångsrika franchisetagare har skapat grunden för dagens starka bas och möjliggör nästa steg i deras expansion för Social Eatertainment Group. Läs mer på: https://socialeatertainmentgroup.com/

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV för tjänsten! Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Dahl som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: julia.dahl@gazella.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköpare

Inga fler liknande jobb tillgängliga