Oddwork Sweden AB · Publicerad 2 nov 2021

Vi på Multisoft har blivit utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser fyra år i rad. Kanske undrar du varför vi skriver detta i början av vår annons? Svaret är rätt enkelt: Du ska ju förhoppningsvis börja jobba här och vi måste få din uppmärksamhet där ute i det digitala bruset. Men vilka är vi, förutom en fantastisk arbetsplats? Jo, vi älskar automatisering och utvecklar systemlösningar som sparar tid. Med anpassningsbara och automatiserade system, kan våra kunder fokusera på värdeskapande och arbete som gör skillnad.

Med vår välbeprövade metodik, identifierar vi utvecklingsområden och sköter nödvändig systemintegration, automatisering, normalisering av databaser och centralisering av information. Vi är ett medarbetardrivet företag som nu, tillsammans med Oddwork, söker efter vår nya Projektledare som kan prata alla sorters språk - kroppsligt, IT, svenska och engelska. Välkommen till Brunkebergstorg 5 i Stockholm. Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa!

Som Projektledare
Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor. Det är precis vad vi gör på Multisoft!Här kommer du fokusera på affärsutveckling, kundrelationer och projektledning av systemimplementation. Ingen dag är den andra lik och här kommer du kliva in i Stockholms roligaste och mest utmanande roll inom verksamhetsutveckling. Varför vi nämner att det är utmanande är för att vi vill vara ärliga, men också för att vi tror att du älskar utmaningar. Ordningsamt parerar du flera kunder samtidigt där du planerar och leder projekt mot kund.

Här kommer du guida kundrelationer och med fingertoppkänsla identifiera det bästa samarbetssättet inom varje enskilt projekt. Ensam är du dock inte - tillsammans med kundens projektledare och resten av teamet ser ni till att driva projektet i mål. På ett inspirerande sätt hittar du utvecklingsmöjligheter hos kund och i samma veva uppmuntrar du ditt team med din glada personlighet. Du gör projekten inte bara lönsamma, utan också roliga. Med ditt affärstänk och ditt fokus på att alltid se lösningar, är du bryggan mellan verksamheten och kunden - kommunicerar och visualiserar tänkta IT lösningar samtidigt som du har stenkoll på projektets nuvarande status.

Vi söker dig som...
...talar IT flytande. Du som inte är rädd för att säga nej, men som alltid lyckas få kunden nöjd ändå. Personen som vet att man inte föds med ett pannben av stål - man skapar ett. Vi tror att du snabbt kan fånga upp detaljer och har inte comfort-zone i din vokabulär - du kastar dig ut och vågar dig på saker du inte alltid är helt bekväm med. Som den anpassningsbara personen du är, kan du hoppa mellan att vara skämtsam i lunchrummet till att vara sylvass i kundsammanhang. Det är även den anpassningsbarheten som gör att folk har förtroende för dig. Du skapar helt enkelt entusiasm bland andra och kan coacha dina kollegor för att nå lite längre.

Våra önskemål till dig:
  • Din engelska flyter på lika bra som din svenska.
  • Erfarenhet av projektledning inom IT.
  • Har du koll på hur system funkar och hänger ihop? Guldstjärna till dig!
  • Du har en förståelse för konceptuell lösningsdesign.
Varför Multisoft?
Välkommen till ett bolag där vialla verkligen bryr sig om varandra. Här kommer du ha roligt på jobbet och mötas av både transparens och högt i tak. Vi hjälps åt där det behövs och har en enorm kompetens inhouse där det finns möjlighet att lära sig ett och annat, bara du ställer frågan. Vi arbetar även aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och idag består vår ledningsgrupp av hälften kvinnor och hälften män. I vårt medarbetardrivna företag kommer du får chansen till kompetensutveckling och kompetensdelning - för vi strävar alltid efter att bli bättre som både arbetsgivare och arbetsplats. Vi har dessutom en väletablerad onboarding
  • process som säkerställer att alla nyanställda får de verktyg och kompetenser som behövs för att både trivas och prestera på jobbet. Om du är lika intresserad av oss som vi är av dig, tycker vi du ska skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Madeleine Linge,madeleine.linge@oddwork.se(för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-02

Vill du utvecklas? I så fall väntar vi med spänningpå din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employerbrandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Tveka inte att ta kontakt med oss!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga