Oddwork · Publicerad 22 okt 2021

Ett ljust och rymligt kontor vid Mariaberget, ett unikt gäng av nördiga, kreativa själar och en gemensam passion för smart teknologi. Det börjar bra, eller hur? Vi är Mobile Interaction, konsultbyrån som sysslar med värdeskapande projekt inom mobilutveckling. Under taket över vårt härliga Södermalmskontor ryms, förutom humor, ett team av utvecklare, designers, projektledare, säljare, yogisar, surfare, musiker och crazy cat people.

Från lanseringar i New York med Google, via Appar riktade till hörselskadade i Australien till fantastiska projekt med olika StartUp- företag i Stockholm, utvecklar vi morgondagens lösningar samtidigt som vi skapar rum för vår egen utveckling. Det kan låta som vi har allt, men vi saknar en viktig modul för att bli helt kompletta. Tillsammans med Oddwork, söker vi därför en Androidutvecklare som är en fena på Kotlin och kodad att finna digitala lösningar!

Som Androidutvecklare
Är du en utvecklare som gillar utveckling? Perfekt. Hos oss bjuds det nämligen på utveckling i både personlig och professionell form. Här väntar varierande projekt och chansen att testa och utvärdera nya tekniker. För att inte glömma möjligheten att nörda ner sig ordentligt i diskussioner om arkitektur, teknologi, lansering och underhåll. Vi må vara en konsultbyrå, men vi jobbar mest inhouse - vilket betyder att du kommer arbeta nära dina kollegor och få utrymme att påverka, göra skillnad och ta snabba kliv framåt i karriären. Vår satsning på Kotlin Multiplatform, innebär även spännande utsikter för dig som vill jobba med en av de senaste teknikerna på marknaden. Och det tror vi nog att du vill, va?

Vi söker dig som...
...är programmerad för ett liv som utvecklare. För visst är teknikintresserad det första ordet som comes to mind om du skulle beskriva dig själv? Strax därefter tror vi att kommunikativ, hjälpsam, nyfiken och initiativtagande står på listan över egenskaper du skulle titulera dig med. Du är typen som tycker att de bästa lösningarna växer fram när mer än en hjärna snurrar och att leverera hög kvalité i både kod och struktur är en självklarhet för dig. Som den sköna person du är, delar du gärna med dig av dina kunskaper likväl som du lär dig av andras.

Läste du precis en klockren beskrivning av dig själv? Sök, sök, sök!

Våra önskemål till dig:
  • Du har arbetat med ditt drömyrke i några år och är redo för nästa karriärkliv
  • Du har tidigare erfarenhet av Kotlin och Android
  • Du är van att arbeta nära kunder i projekt
  • English and Swedish - check!
Varför Mobile Interaction?
Välkommen att hänga med experterna på digitala lösningar! Även om vi har jobbat med de allra största varumärkena sedan starten 2002, är det inte storleken på beställaren som får oss att gå spinn. Snarare är det den starka idén, den genomtänkta planen och kundens sprudlande entusiasm. Och viktigast av allt - att få koda. På vårt underbara kontor med vacker utsikt över Stockholm, samarbetar vi i kund- och projektteam för att på bästa sätt bidra till kundens affärsmål. Att konstant utvärdera nya tekniker, tror vi är framgångsreceptet.

Här väntar ett skönt gäng av kollegor som gillar att hitta på saker tillsammans, om det så är en AW, en skidsemester eller en flygtur med luftballong över Savannah. Och just nu är lego ett hett samtalsämne över lunchrasten. Vi tror inte på det här med att arbeta övertid, så du kan också räkna med en bra work-life balance och sex veckors semester. Välkommen till en arbetsplats där du får vara du. Och ha kul med andra likasinnade nördar.

START Enligt överenskommelse

PLATS Stockholm

OMFATTNINGHeltid

LÖNFast lön

KONTAKT Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2021-12-23

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
App utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga