Oddwork · Publicerad 11 nov 2021

På Samsung drivs vi av en stor passion för perfektion och en orubblig vilja att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. Sedan starten för över 80 år sedan har vi tagit oss an stora utmaningar för att fullfölja vår ambition - att utveckla banbrytande teknik som stärker och ger människor nya möjligheter. Med siktet inställt på framtiden förutser vi marknadens behov och krav för att styra vårt företag mot långsiktig framgång. Tillsammans med Oddwork letar vi nu efter dig som vill hjälpa oss att göra det omöjliga möjligt. Närmare bestämt en driven och analytisk Claims Analyst. Är du vår nya kollega?

Som Claim Analyst
Som konsult hos oss på Samsung kommer du in och verifierar samt kompenserar våra kunder - allt ifrån prisskydd och försäljningsbidrag till marknadsföringsstöd och andra avvikelser. Med dina skarpa ögon ser du noggrant över förbättringsmöjligheterna när det kommer till att analysera resultat. Resultatinriktat genomför du åtgärder för att leverera högsta kvalité gentemot våra kunder och deras avtalsvillkor. Eftersom förbättring är lite av ditt ledord kommer du även att analysera, identifiera och implementera processförbättringar hos våra säljavdelningar och hos våra kunder. Vidare kommer du analysera faktureringsmetoder, balansrapporter, KPI-rapporter och försäljningsdata. Det är en analytisk roll vilket vi tror du tycker både är roligt och intressant. Med din kommunikativa personlighet har du även en tight dialog med våra stakeholders samtidigt som du stöttar upp där det behövs. Om du vill växa och samtidigt lyfta oss, tycker vi du ska läsa vidare och skicka in din ansökan redan idag.

Vi söker dig som...
...gillar att jobba nära pulsen. Att jobba mot deadlines är lite av din grej där du enkelt prioriterar vad som är viktigt och vad som kan vänta. Du är en relationsbyggare som värderar mötet med både kunder och kollegorna - sprider energi och samarbetar för att nå bästa resultat. Eftersom du är en analytisk person ser du förbättringsmöjligheter överallt och positivt leder oss mot en innovativ vardag. Att alltid sätta kunden i fokus är en självklarhet för dig och det är också den mentaliteten som gör att du hanterar komplexa problem med bravur. Längtar du efter möjligheten att utvecklas i ett dynamiskt företag och ta dig an framtidens stora utmaningar tillsammans med oss? Välkommen.

Våra önskemål till dig:
  • Du har några års erfarenhet av analysera finansiella system och data
  • Goda kunskaper i affärssystemet SAP
  • Du är lite av en Excel-fantast
  • Din engelska är lika bra som din svenska
  • Plus i kanten om du har jobbat i ett globalt företag sedan tidigare
Varför Samsung?
Våra medarbetare är vårt allt. Det är kreativiteten och mångfalden hos de människor som jobbar hos oss som har gjort oss till ett av världens mest innovativa företag. Därför strävar vi ständigt efter att ge våra anställda en rad verktyg för att nå sin fulla potential. Förutom en mängd olika utvecklingsmöjligheter väntar även inspirerande events, spännande företagsaktiviteter och fantastiska kollegor i en öppen atmosfär som präglas av samarbete. Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt och skapar produkter som gör verklig skillnad i människors liv över hela världen. Help Us Create What Can't Be Done - skicka in din ansökan idag och bli en del av meningsfull innovation.

Detta är en inhyrning via Oddwork på ett år med goda chanser till förlängning.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-11

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga