Oddwork · Publicerad 8 nov 2021

Vi fokuserar på partnerskap där vi hjälper våra kunder att sätta upp laddstationer vid lägenheter, arbetsplatser och infartsparkeringar till flygplatser - där bilen ändå står parkerad. Med flexibilitet som ledord skapar vi tillsammans ekonomiskt lönsam elbilsladdning, vilket gör elbilsboomen möjlig och hållbarhet lönsamt. Just nu har vi en internationell resa framför oss och tillsammans med Oddwork söker vi nu efter dig som vill hänga med. Är du vår nya Marknadsansvarige kollega som gillar att röra dig i den digitala världen? Läs vidare.

Om tjänsten som Marknadsansvarig
Här kommer du få ansvara för all typ av marknadsföring och se till så att världen förstår vår produkt. Med kunskap inom det digitala landskapet, rör du dig enkelt genom leadsgenerering och analyserar data i sökoptimeringen - för att se vad som funkar bäst för våra sociala medier. Vår ambition är att du inte ska sitta och skapa allt innehåll själv, istället samarbetar du med starka leverantörer. Projektledaren i dig ser till så att du får det material du behöver, samtidigt som du inser att allt är föränderligt - därför är du alltid på tå och tar egna beslut om vad som ska kommuniceras. Du gillar att vara där det händer och ha en variation av uppgifter. Men en ja-sägare till allt är du inte, istället lär du dig om vår verksamhet och om våra produkter för att veta vad som är rätt att säga ja till utifrån ett varumärkesperspektiv.

Vi söker dig som...
...vet vad som kan vänta och vad som måste göras direkt. Personen som har en projektledare inom sig och kan leda externa byråer för att ha en så träffsäker marknadsföring som möjligt i den digitala sfären. Du är inte rädd för att säga ifrån och ta taktpinnen i vår digitala resa framåt. Effektivt och systematiskt analyserar du dig fram till hur vår marknadsföring ska se ut och är inte rädd för att skala bort eller testa nytt.

Våra önskemål till dig:
  • Meriterande om du har arbetat i ett ungt bolag sedan tidigare
  • Några års erfarenhet av liknande roll
  • Kunnig inom digital marknadsföring och vet hur du genererar leads
  • Har erfarenhet av att ställa krav mot externa byråer
Vad vi erbjuder dig
Hos oss kommer du få jobba i en spännande bransch där marknaden är mogen för vårt erbjudande. Vi är på en tillväxtresa där den internationella marknaden står framför oss. Ärlighet varar längst och det kommer krävas mycket jobb men också ge avkastning i form av lärdomar och roliga stunder på vägen. Om du är redo att tackla dagens problem med ditt sinne för lösningar, vill vi välkomna dig hem till oss!

START: Enligt överenskommelse
PLATS
: Stockholm
OMFATTNING
: Heltid

LÖN: Fast lön
KONTAKT
: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, Jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
: 2021-12-06

Vill du ta över taktpinnen? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadschef
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga