Offerta AB · Publicerad 29 nov

Säljare Stockholm

Vi söker hungriga säljare i början av sin karriär med några års säljerfarenhet, B2B försäljning är ett plus, men har du rätt inställning och driv kan du kvala in trots kortare erfarenhet. Du kommer att bedriva ditt arbeta både inne och ute på kundbesök, så du måste känna dig lika bekväm i telefon som vid personliga möten.

I rollen som säljare på Offerta kommer du att bearbeta svenska tjänsteföretag inom exempelvis bygg, måleri och andra tjänster. Du kommer att arbeta mot nya kunder samt utveckla företagets befintliga konton genom att erbjuda dem en ojämförbar marknads- och kundkanal. Du kommer att arbeta med många likasinnade säljare vilket har lett till att Offerta har en gedigen och härlig säljatmosfär.

Du har goda kommunikationskunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Övriga meriterande egenskaper

En skicklig säljare som är tävlingsinriktad.

Ett intresse för att utmana och pusha dig själv.

Du är duktig på att få in affärer.

Du erbjuds en seriös utvecklande roll som säljare i ett modernt och expansivt företag där du ingår i ett sammansvetsat och drivet säljteam med god ledning som värdesätter utveckling. Offerta är ett företag som växer kraftigt och kan erbjuda stora personliga utvecklingsmöjligheter och där anställda har möjlighet att påverka. Du har även goda förtjänstmöjligheter i form av en bra grundlön, provision och bonus.Under den inledande provanställningstiden är du anställd som konsult hos Made for Sales, för att efter sex månader kliva över i en anställning direkt hos Offerta.

Vill du bli en del av Offertas team och bidra till den fortsatta framgången? Skicka din ansökan idag, urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Made for Sales, Erica Ejnestrand. 070 145 14 48 eller Mikael Ärlehag 076 621 8000

Offerta AB är Sveriges största marknadsplats för leverantörer och köpare av tjänster med över 12 000 anslutna företag och 70 000 potentiella tjänsteköpare årligen. Offerta förmedlar tjänster såväl inom Bygg-, Städ- och Transportindustrin som inom IT, Inredning och Redovisning/Revision. Det som började med en idé från en driven entreprenör är idag Sveriges största tjänsteförmedlare med god tillväxt. Men bolaget stannar inte där utan ser fram emot fler utmaningar och ökad expansion och söker nu Säljare till sitt huvudkontor i World Trade Center.

Sökord: säljare, innesäljare, byggsäljare, telefonförsäljare, account manager, målinriktad.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga