Ogunsen Executive Search · Publicerad 19 sept 2019

AMF Fastigheter är ett modernt fastighetsbolag som har ambitionen att ligga i framkant. Vi är Sveriges 5:e största fastighetsbolag, med fokus på kommersiella lokaler.

Vi utvecklar och förvaltar kontor och handelsplatser, och kvarteren runt omkring. Med moderna arbetsplatser, inspirerande handelsplatser, fantastiska taklandskap, unika hotell, restauranger, mötesplatser, innovationshus och mycket mer, vill vi vara med och utveckla Stockholm.

På AMF Fastigheter försöker vi spana in i framtiden och ligga steget före. Vi tänker utanför de gängse ramarna och anstränger oss att leva som vi lär. Våra kommersiella fastigheter har dedikerade fastighetsteam som dagligen finns på plats för ett vardagsnära samarbete med våra hyresgäster. Inom bolaget och tillsammans med våra hyresgäster och samarbetspartners är vi övertygade om att vi når ett bättre resultat. Ett av våra ledord är därför "medskapande".

Just nu står vi inför en rad nyskapande utvecklingsprojekt och ökade investeringar inom IT-området. Vi söker därför en övergripande IT-projektledare för våra fastigheter till vår IT-avdelning.

I denna roll leder du flera projekt och rör dig obehindrat mellan strategisk/taktisk nivå samtidigt som du hanterar operativa frågeställningar. Projekten du arbetar med syftar mestadels till att införa ny teknik i molnet samt förändring och utveckling i flera av AMF Fastigheters system. Utifrån din plattform som IT-Projektledare spelar du en viktig roll för AMF Fastigheters fortsatta IT-utveckling.

Du tillhör en IT avdelning bestående av fyra kompetenta medarbetare och rapporterar till IT-chefen. Teamet agerar som beställarfunktion och arbetar tillsammans för att säkerställa att vår fortsatta IT-utveckling går i linje med företagets affärsplaner och strategier. Vår framgång bygger på att vi förstår verksamhetens behov och utmaningar och på ett pedagogiskt sätt kan förklara för användarna hur våra IT-lösningar stödjer oss i vår vardag.

Dina dagar består bland annat av att:
  • agera förvaltningsledare för området fastighet
  • ta över initiativ och förstudier från arkitektfunktioner och realisera dem i implementeringsprojekt mot uppsatta mål och business case
  • leda virtuella team/projekt mot uppsatta mål och leveranser
  • agera förändringsledare med ansvar för att driva och koordinera implementeringar i alla dess delar, från teknik till utbildning/utrullning
Personliga egenskaper och erfarenhet

Miljön hos oss präglas av dynamik, innovation och viljan av att driva saker framåt. Vi hoppas att du har samma drivkraft som vi har och att du är bra på att hitta lösningar som skapar resultat både i stort som smått. Med din erfarenhet och förmåga att se till helheten ser du nya möjligheter inom dina projekts ramar. Du är en lugn och trygg beslutsfattare som vågar stå på dig och driva viktiga leveranser som tar AMF Fastigheter mot uppsatta mål. Samtidigt är du prestigelös och kan agera i olika roller när det behövs.

Du får gärna vara en god lyssnare, för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov. Den egenskapen, tillsammans med samarbetsförmåga sätter vi stor vikt vid då du har många kontaktytor, både interna och externa, i vardagen.

I övrigt ser vi gärna att du har:
  • En djup kunskap inom IT med särskild vikt på Microsofts lösningar och datakommunikation främst inom fastighetsområdet
  • Erfarenhet och intresse av ny teknik och molnbaserade lösningar
  • Flera års erfarenhet som projektledare och vanan att leda, driva och hålla samman både människor och case
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen, ja det är faktiskt ett krav
  • Arbetat med Vendor management, då alla leveranser sker via partners och leverantörer
Det här erbjuder vi på AMF Fastigheter

Väljer du att jobba med oss så kommer vi göra allt för att du ska trivas. Förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter så erbjuder vi bland annat:

Spännande projekt. Vi skapar stadsrum där människor vill vara - det innebär att du får vara med och utveckla och förvalta projekt i samarbete med Stockholm stad, våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners.

Ett coachande ledarskap. Vi tror på ett självledarskap där alla medarbetare får ansvara för sin egen utveckling med hjälp av coachande chefer och ömsesidig tillit.

Möjligheter att testa och lära nytt. Hos oss utvecklas du i takt med företagets förändrade utmaningar och behov. Det innebär att du har alla möjligheter att testa nytt eller lära dig nya saker.

Flexibel arbetsplats. Ja, vi tror att arbetsplatsen inte alls behöver vara knuten till kontoret. Det kan vara på ett café, ute hos kund eller i en hotellobby. Givetvis är dina arbetsverktyg anpassade utifrån det.

Schysst kontor. Vi sitter mitt i city, på Regeringsgatan. Hela kontoret präglas av att vi utgår från varje individs behov och kompetens. De flesta av oss träffas dagligen på kontoret. Vi gör det för att vi gillar miljön och tycker om att umgås med varandra.

Härliga kollegor. Vi tycker det är kul på jobbet och vi tror att det märks i våra dagliga kontakter.

Läs mer om hur det är att jobba med oss på amffastigheter.se/om-oss/jobba-med-oss

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AMF Fastigheter med Ogunsen Executive Search. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Natalie Jacquet, Seniorkonsult 073-421 79 86 eller Linnea Bolinder, Researchkonsult 076-647 16 01.
Urvalet av ansökningar sker löpande.

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med ca 40 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. AMF Fastigheter utvecklar och förvaltar kontor och handelsplatser samt arbetar aktivt för en levande och aktiv stad. AMF Fastigheters vision är att göra stadsrum där människor vill vara.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ogunsen erbjuder Executive Search samt rekrytering av affärskritisk nyckelkompetens. Utöver rekrytering erbjuder vi även tjänster inom Interim Management samt Teamutveckling.

Ogunsen grundades 2008 och ingår i den börsnoterade koncernen SJR in Scandinavia AB (etablerat 1993).

Adress: Humlegårdsgatan 20, 4tr. 114 46 Stockholm

Telefon: 08-410 252 80 E-post: info@ogunsen.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga