Ogunsen Executive Search · Publicerad 13 juni

Bliwa-koncernen består av Bliwa Livförsäkring och det helägda dotterbolaget Bliwa Skadeförsäkring. BliwaLivförsäkring är ett kundägt försäkringsbolag som specialiserat sig på personriskförsäkringar för företag och organisationer. Vi erbjuder försäkringar för livet vid olycksfall, sjukdom, dödsfall, arbetslöshet och behov av vård. Bliwa försäkrar var 10:e svensk och har många av de fackliga organisationerna och de största svenska företagen som kunder.

Försäkringsbranschen i Sverige genomgår stora förändringar och Bliwa befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa där kundcentrering och digitalisering möjliggör både nya marknadsplatser och effektivare processer. Vår arbetsplats präglas av tillit, ett högt engagemang och ett prestigelöst klimat. Vi värdesätter samarbetsförmåga, lösningsorientering och vilja att bidra till kontinuerlig utveckling av arbetssätt och verksamhet.

På vårt nyrenoverade kontor på Biblioteksgatan 29 i Stockholm arbetar idag ett 150-tal personer. Bliwa arbetar för att samtliga anställda ska känna engagemang, utveckling och delaktighet i sitt arbete och erbjuder ett brett utbud av förmåner och hälsofrämjande aktiviteter. Vi ser det som en förutsättning för effektivitet och lönsamhet och för att kunna rekrytera och behålla kvalificerad personal.

Om tjänsten

I din roll kommer du att ansvara för Bliwas Riskbedömning och utveckla processen för riskbedömning i enlighet med våra riskbedömningskriterier. Du har ett coachande förhållningssätt och ställer upp som specialiststöd till kundservice, i olika projekt relaterade till riskbedömning och i utveckling av nya och befintliga produkter och system. Du leder en grupp på fem personer och går vid behov självklart in och stöttar gruppen med riskbedömningshandläggning.

Som chef för vår riskbedömning arbetar du även med att utveckla och analysera flöden löpande för att upptäcka förbättringsförslag både avseende löpande förvaltning och nyutveckling. Du samverkar tillsammans med Bliwas resterande verksamhet för de bästa förutsättningarna på plats för att leverera digitala och automatiserade kundflöden. Du strävar såklart efter en mycket god relation till våra samarbetspartners och kunder och deltar ofta vid träffar.

I rollen följer du även upp arbetet mot förväntat resultat och sammanställer statistik, beslutsunderlag och rapporter för att vi ska kunna ta rätt beslut för vår utveckling, öka kundnöjdheten, servicegraden och nå våra övergripande mål.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller liknande erfarenhet inom området. Du bör gärna ha några års erfarenhet av personförsäkring och riskbedömning. Vi ser att du har en vana av att arbeta med utvecklingsarbete och systemutveckling. Vi tror att du tidigare varit chef och har en gedigen ledarerfarenhet.

Trivs du i ett arbete med fokus på förbättring och utveckling där du med din kreativa förmåga kan hitta nya lösningar och utvecklingsmöjligheter? Värdesätter du begriplighet och trygghet på så sätt att du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift men även ett coachande, prestigelöst och varmt förhållningssätt mot dina medarbetare? Tveka då inte att söka till att bli vår Gruppchef för Riskbedömning

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bliwa Livförsäkring med Ogunsen Executive Search. Om du har frågor är du varmt välkommen att ringa Seniorkonsult Anders Dareholt på 0704-71 59 09 eller Researchkonsult Christina Singelman på 073-421 79 87.

Ansök direkt på Ogunsens hemsida www.ogunsen.se. Gå in under flik publika uppdrag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer sker löpande.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ogunsen erbjuder Executive Search samt rekrytering av affärskritisk nyckelkompetens. Utöver rekrytering erbjuder vi även tjänster inom Interim Management samt Teamutveckling.

Ogunsen grundades 2008 och ingår i den börsnoterade koncernen SJR in Scandinavia AB (etablerat 1993).

Adress: Humlegårdsgatan 20, 4tr. 114 46 Stockholm

Telefon: 08-410 252 80 E-post: info@ogunsen.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Försäkring
Visa var