Ogunsen Executive Search · Publicerad 22 aug

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication Bygg, Communication Service och Aviation & Security, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,4 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8,000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information vänligen se www.eltelgroup.com

Till vårt anbudsteam söker vi en lagspelare som tar ansvar för kalkyler

Segmentet Power tillhandahåller tjänster inom service och byggnation av elnät samt installation av laddutrustning för e-mobility, främst till nationella ägare av regionnät och distributionsnät inom elkraftområdet. Som ett led i en storsatsning inom området kommer vi nu att bygga ett specialistteam inom anbud och kalkyl, som kommer att spela en viktig roll för affärsområdet Powers framtid.

Teamet kommer att bevaka förfrågningar och bearbeta kunder (främst nya), leda arbetet med att hantera anbud och anbudsprocessen, ta in offerter från leverantörer samt skriva avtal. Teamet kommer även att ansvara för kalkylmallar och med hjälp av organisationen kalkylera, göra komplicerade beräkningar och kostnadskalkyler vilka affären sedermera baseras på.

Ansvaret inom teamet kommer att delas upp och vi söker därför en person som är fokuserad på Kalkyl. Som Kalkylansvarig kommer du ansvara för våra kalkylmallar och säkerställa att vi har effektiva och korrekta processer kring framtagande och hantering av dessa.

Du kommer att ha en viktig roll i att se till att alla kalkyler i anbuden är rimliga samt vara ett tryggt stöd ute i organisationen avseende Elbranschens Riktlinjer (EBR)-kalkyler i våra ramavtalsprojekt.

Din Profil

Som Kalkylansvarig behöver du ha en djup kunskap inom EBR och tidigare arbetat med kalkylering. Du bör ha god erfarenhet av att driva egna projekt och arbeta självständigt men samtidigt kunna samarbeta med andra i organisationen och ha god social kompetens. Du behöver vara analytisk och strukturerad i ditt arbete samt ha god förmåga att formulera dig i såväl tal som skrift. Självklart har du ett intresse inom sälj och marknad samtidigt som du är driven av att bygga upp en ny organisation tillsammans med Eltel.

Placeringsort är Norrköping, Sundsvall eller Bromma.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Eltel med Ogunsen Executive Search. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Senior konsult Natalie Jacquet på 073-421 79 86 eller Research konsult Betty Holmberg på 076-647 16 25

Ansök direkt på Ogunsens hemsida www.ogunsen.se. Gå in under fliken publika uppdrag. Välkommen med din ansökan senast den 28 september. Alla ansökningar och information behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ogunsen erbjuder Executive Search samt rekrytering av affärskritisk nyckelkompetens. Utöver rekrytering erbjuder vi även tjänster inom Interim Management samt Teamutveckling.

Ogunsen grundades 2008 och ingår i den börsnoterade koncernen SJR in Scandinavia AB (etablerat 1993).

Adress: Humlegårdsgatan 20, 4tr. 114 46 Stockholm

Telefon: 08-410 252 80 E-post: info@ogunsen.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga