Olympus · Publicerad 23 feb 2021

BRINNER DU FÖR FÖRSÄLJNING OCH MEDTECH - VÄLKOMMEN TILL OLYMPUS
Har du intresse för medicinteknik och känner dig entusiastisk för att sälja och göra affärer? Nu söker Olympus dig som vill ansvara för försäljning av våra produkter inom specifikt produktområdet SD (Surgical Devices) Energi i distriktet Stockholm / Uppsala och norra Sverige. Olympus MSD utvecklar högteknologisk medicinteknisk utrustning för tidig diagnos och minimalinvasiv behandling av sjukdomar inuti kroppen.

Olympus erbjuder dig

Ett omväxlande och meningsfullt arbete inom vårt produktområde: Surgical Devices. På Olympus finner vi stolthet över våra produkter och brinner för att göra skillnad i människors liv genom att skapa förutsättningar för högkvalitativ och säker patientvård.
 • Ett utvecklande och meningsfullt arbete i ett växande affärsområde
 • Att bli en del av ett framgångsrikt högpresterande team av härliga människor
 • Kontinuerlig högklassig utbildning
 • Coaching för din personliga utveckling
 • Stor frihet i arbete under ansvar.
OM ROLLEN

Ditt produktområde består i huvudsak av medicintekniska instrument som används vid kirurgiska ingrepp och operationer. De främsta terapiområdena är allmän kirurgi, gynekologi och urologi. Dina huvudsakliga kundkontakter blir kirurger, sjuksköterskor, inköpare/upphandlare och medicintekniska ingenjörer.

I rollen som Territory Manager blir du kundansvarig för produktportfölj där du arbetar självständigt, resultatinriktat och relationsskapande, med ett utåtriktat och förtroendeingivande arbetssätt.

Dina ansvarsområden:
 • Vara terapi- och produktspecialist inom produktportföljen Surgical Devices
 • Planera och genomföra säljaktiviteter i det egna distriktet för att uppnå budgetmål
 • Följa upp, utvärdera och agera på säljresultat och eventuella budgetavvikelser
 • Delta i internationella/nationella möten, workshops, mässor och konferenser utifrån givna riktlinjer
 • Delta och aktivt ge rådgivning gällande handhavande under pågående operationer
 • Hålla i kurser, workshops, demonstrationer hos kund eller internt genom kund inom Sverige eller utomlands
Som Territory Manager jobbar du nära övriga kollegor på Sverigenivå. Till din hjälp har du kollegor från andra produktområden och en dedikerad chef. Du rapporterar till Olympus Sales Manager Surgical Devices, Surgical Endoscopy och System Integrations. Rollen är fältbaserad, med tillträde till vårt kontor i Solna. Resande uppskattas till 30-40 dagar / år.

Om dig

Vi söker en driven och utåtriktad person med ett genuint intresse för medicinteknik och försäljning. Vi tror att du har några års erfarenhet från försäljning. Vi ser gärna att din kunskap är grundad i en säljutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet från försäljning, eventuellt erfarenhet från vårdsektorn. Vi ser dessutom gärna att du har dokumenterad säljerfarenhet och goda försäljningsresultat.

Vi söker dig som är bra på att utveckla och bibehålla relationer. Viktiga egenskaper är att du är strukturerad och uthållig. Du kommer ha många kontaktytor så du bör trivas i en miljö med mycket interaktion och där du bygger förtroendefulla relationer. För att lyckas i rollen har du förmågan att arbeta självständigt och prioritera ditt arbete med eget driv. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår målsättning är att anställa skarpa förmågor för att skapa långsiktiga strategiska relationer med våra kunder. Vi tror på talangfulla individer med olika bakgrunder, erfarenheter och personligheter. Är du vår nästa stjärna?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut.

Mer om olympus

Läs mer om oss på Olympus
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga