Open Solution Nordic AB · Publicerad 7 feb 2020

OM TJÄNSTEN
Som IT-Tekniker kommer du installera, serva och underhålla OPENS kassasystem på restauranger runtom i Stockholms-området. Detta innefattar att installera och säkerställa att kassorna och nätverket fungerar. Du kommer se över Wifiet, Routrar och Switchar. Du behöver vara duktig på databaser och felsökningar då det innefattas vid installation och service av kassasystemen.

Som IT-tekniker behöver du vara flexibel och snabbrörlig då du behöver vara tillgänglig och behjälplig ifall något inte skulle fungera eller om kunden har frågor. Arbetstiderna varierar och du kommer arbeta kvällar och helger.

Resor till Finland kommer förekomma.

VI SÖKER DIG SOM:
För att du ska trivas och lyckas i rollen bör du vara social och ha lätt för att träffa nya människor. Du behöver vara flexibel och prestigelös.

Det är meriterande om du har en bakgrund inom restaurangbranschen och har en förståelse för hur miljön kan effektiviseras på bästa sätt. Du kommer vara ute hos kunder som sitter i back office och även ha kontakt med de som är ansvariga för bokföringen, därav är det bra om vet skillnaden på debti och credit.

Open har ett kontor i Eskilstuna samt säljkontor i Sthlm. Du som IT-Tekniker kan bo antingen i Eskilstuna eller i Stockholm och utgå hemifrån. De är åtta personer som jobbar som installatörer i Eskilstuna och Stockholm idag.

Krav:
  • Du förstår dig på databaser (MYSQL)
  • Några års erfarenhet som first och gärna second line tekniker
  • Svensk/finsktalig
  • Körkort
OM KUNDFÖRETAGET:
OPEN tillhandahåller kompletta lösningar för restaurang, servicehandel och rederier. De är Nordens ledande leverantör med kunder och verksamheter i Sverige, Norge, Finland och Danmark. OPENs jobb är att hjälpa sina kunder att planera, prestera och växa. För att göra livet lite lättare, har de samlat allt på ett ställe. Deras lösning kan enkelt anpassas för att möta deras kunders önskemål. De skapar verktyg för att hjälpa sina kunder att få mer gjort, med mindre stress. Helt enkelt för att glada medarbetare, är vad som skapar nöjda kunder.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden.

STARTDATUM:
Enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm/Eskilstuna

Kontaktuppgifter: Mattias Isik, Recruiter

Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: support, finska, service
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-tekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga