Page Personnel Sverige · Publicerad 19 okt

About our client:
Menigo är en fullsortimentsgrossist och en av Sveriges ledande leverantörer för restauranger, storkök och servicehandel i Sverige. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning. Vi finns på åtta orter i Sverige med lager, distributionspunkter och säljkontor från norr till söder med vårt huvudkontor i Stockholm. Menigo stödjer och utvecklar svensk gastronomi som delägare i Restaurangakademien samt som stolt huvudsponsor till Bocuse d´Or och tävlingen Vassaste kocken.

Du blir en del av en HR och löneavdelning på Menigo Foodsevice i Stockholm/Globen, en verksamhet som är under konstant utveckling. Ett kunnigt och engagerat team på 11 personer varav tre är lönespecialister. Deras uppdrag är att vara en partner till verksamheten och tillsammans driva och utveckla deras affär. Du kommer att rapportera till Lönechefen.

Job description:

Du och dina lönekollegor arbetar självständigt med hela löneprocessen och er huvudsakliga arbetsuppgift är att säkerställa löneutbetalning till ca 900 personer fördelat på ca 40% tjänstemän och ca 60% kollektivanställda.

Utmaningen och det som gör tjänsten spännande är att en viktig del i ditt arbete är att arbeta proaktivt med att förändra och förbättra lönearbetet. Du är en nyckelspelare i förändringsresan till ett effektivt nyttjande av system, processer och rutiner genom att identifiera behov, komma med förslag på lösningar och stötta genom information och utbildning.
Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor på HR och vara en del i arbetet med att utveckla ett attraktiv erbjudande inom pension, villkor och förmåner.

Menigo har kollektivavtal med Unionen, Ledarna, Akademikerförbunden samt Handelsarbetarnas förbund, Livsmedelarbetaförbundet samt branschorganisationen Svensk Handel. Du kommer att bevaka förändringar i lagar och avtal och vara behjälplig med kollektivavtalstolkningar.

Ansök idag om detta är tjänsten för dig! Det är en tillsvidaretjänst med start omgående med förståelse för uppsägningstid.

Requirements:
Vi tror att du är en riktigt duktig lönespecialist som tänker utveckling och har en önskan att på sikt ta ett större ansvar. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är trygg i dig själv och i din kunskap inom området lön, du behöver ha arbetat i minst 4-5 år med hela löneprocessen och ha förmågan att arbeta långsiktigt samtidigt som du kan prioritera i en vardag som kännetecknas av ett högt tempo.

Som person vill du vara med och påverka och drivs av att utveckla dig själv och andra och ser möjligheter i nya arbetssätt och metoder. Självklart levererar du enligt satta deadlines och mål. En stor fördel är om du har ett tydligt agerande, lite "skinn på näsan", samtidigt som du förstår att din kommunikation i både tal och skrift behöver vara anpassad efter situation och person.

Du är vass på Officepaketet, främst Excel och Word och det är meriterande om du har erfarenhet av HR plus och Medvind.

Contact information:
Är du en riktigt duktig lönespecialist och/eller systemförvaltare som tänker utveckling och är på jakt efter spännande tjänst hos ett bolag som Menigo? Ansök då via vår hemsida. Ansvarig rekryteringskonsult: Rebecka Appelblad

Reference:
QSVR121162
Published on 06/09/2016
Location: Stockholm
Contract type: Permanent
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga