Pagero AB · Publicerad 11 okt 2021

Vill du jobba hos ett globalt företag där entreprenöriell anda råder? Sök rollen som IT- Projektledare hos Pagero i Stockholm!

Som IT-projektledare hos Pagero kommer du att få jobba med digitalisering och automatisering av finansiella processer i en global miljö. Pagero erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument och är ledande på det detta med kunder i över 40 länder! I din roll blir du den sammanhängande länken i projekten mellan försäljning, kunder och projektgruppen och har stora möjligheter att påverka och fatta beslut.

Vi erbjuder dig

Som vi ser det skapas Pageros styrka av våra medarbetare och vår tekniska förmåga. Vi vill vara en inspirerande arbetsplats där vi hjälper varandra att dra nytta av vår fulla potential för att kunna erbjuda det bästa för våra kunder. Hos oss kommer du få:
 • Arbeta med vår TMS-applikation som är under ständig utveckling och kommer bidra till att du kontinuerligt utmanas och utvecklas
 • En spännande roll med ansvar för både lokala och globala kunder
 • Bli en del av en arbetsplats där vi erbjuder olika karriärmöjligheter inom företaget
 • En arbetsplats där det finns mycket att göra, men där det alltid finns tid för en fika
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Projektledare kommer du få en mycket varierande roll som innehåller olika uppgifter och ansvar. Den primära uppgiften är att leda stora och/eller komplexa tekniska projekt från början till slut. Du kommer att vägleda kunderna att använda bästa praxislösningar i Pagero-plattformen och agera som expert på Pagero Services. Dina främsta arbetsuppgifter är:
 • Genomföra förstudier hos kund
 • Resursallokering för projekt
 • Projektplanering och styrning mot milstolpar
 • Guida kunden till bästa lösningar
 • Proaktiv utveckling av kundanvändning av Pagero-tjänster
 • Affärsanalys för nya tjänster
 • Leda workshops med kund och projektteam
 • Definiera och förfina interna processer
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att rapportera till din chef som är placerad i Stockholm, men du kommer att få välja om du vill sitta på vårt centrala kontor i Stockholm eller på huvudkontoret i Göteborg. Du kommer att ha samarbeta mest med Projektteamet, integratörerna, avdelningen för R&D som finns både i Stockholm och Göteborg.

Mer om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda IT-projekt sedan tidigare. Du har mycket god teknisk kunskap inhämtat från studier och/eller arbetslivet. Du har erfarenhet och förmåga att koordinera och leda flera interna och externa resurser. Du har förmåga att jobba strukturerat och nå uppsatta mål tillsammans med andra.
Om du har erfarenhet och förståelse för logistikbranschen är det en klar fördel i denna roll. Utbildning i projektledning är meriterande.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga