Pagero AB · Publicerad 22 nov 2021

Som teknisk person i IT-Supporten hos Pagero får du en bred roll där du bl.a. kommer jobba med SQL och Integrationer!

Hos Pagero i Stockholm får du jobba innovativt och kundnära med support och utveckling i Pagero TMS. Det är ett ledande tekniskt system som är byggt i Java och som är framtaget för logistikbranschen med användare över hela världen!

Vi erbjuder dig

Pagero är ett företag som präglas av en entreprenörsanda och tillväxt. Du kommer vara en viktig del av vår förändringsresa som redan har kommit långt men som ständigt tar nya steg framåt. Här blir du en del ett varmt och familjärt företag som hela tiden uppmuntrar dig till utveckling och att du hela tiden ska växa som person och i din yrkesroll. Här erbjuds du också:
  • En varierad och flexibel roll med stort utrymme att sätta din egen prägel.
  • Ett team av kollegor som har ett starkt samarbete och som ser fram emot att du börjar.
  • Många olika och spännande tekniska utmaningar.
  • Kundkontakt med både svenska och internationella kunder.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS
  • Teknisk Support via Skype, mejl eller ärendehanteringssystem i 1st, 2nd och 3rd line.
  • Felsökning inom kod, databaser, integrationer, frakter, logistik, lastplanering och fakturor.
  • Projektledning av egna kundärenden.
  • Ta dig an en variation av tekniska utmaningar där vissa går att lösa inom några minuter och andra kan ta flera arbetsdagar.
  • Jobba teamnära där ni tillsammans löser många tekniska problem genom att samarbeta.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

På Pagero så jobbar över 250 personer, där ditt team består av fem erfarna och kompetenta personer som arbetar i nära samarbete. För rätt person finns det utmärkta utvecklingsmöjligheter!

Du sitter i moderna lokaler på Kungsgatan i centrala Stockholm.

Mer om dig

Vi söker dig med en teknisk inriktad eftergymnasial utbildning med ett stort tekniskt intresse. Du tilltalas av möjligheten att få ta ansvar och hitta lösningar på tekniska problem med varierad svårighetsgrad. Du vågar testa nya kreativa lösningar och ger inte upp när du möter ett komplext problem utan inspireras istället av utmaningen som det innebär.

Då våra kunder är internationella behöver du behärska så väl engelska som svenska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet Oracle, SQL och av systemutveckling i JavaEE och/eller Qlickview kommer detta att komma väl till pass i denna roll.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga