Paxton Executive AB · Publicerad 21 sept

RSM expanderar och söker nu efter marknadens bästa Auktoriserade revisor som skall vara med och bygga upp och utveckla vårt kontor i Stockholm.

Idag är RSM världens sjätte största nätverk inom revision, skatt och rådgivning, med ca 38 350 medarbetare på cirka 763 kontor i 120 länder. Alltså är vi en global aktör med god lokalkännedom i 120 länder. I varje land sitter högkvalificerade medarbetare som älskar siffror och ordning och reda lika mycket som vi gör här i Sverige. Människor som vigt sina liv åt att nå djupa insikter i sina marknader och sina lokala villkor. Kunskap som verkligen är mycket värdefull och som vi gärna delar med oss av.

Vi söker dig som är Auktoriserad revisor med minst fem års erfarenhet från revisionsbyrå.

Du har ett brinnande intresse för din professsion och vill vara med att bygga RSM framåt med kvalitet och långsiktighet.

Som person tror vi att du är marknadsmässig, utåtriktad och har lätt för att kommunicera. Du är trygg i din kunskap och rådgivning och intresserad av att leverera med kvalitet.

Eftersom en del av våra kunder är i vårt internationella nätverk är det viktigt att du är bekväm i att arbeta på engelska.

Vårt företagsklimat erbjuder en spännande framtid för dig som vill sikta högt och gott om belöningar för den som lyckas i sitt arbete.
Att arbeta hos RSM är att arbeta med frihet under ansvar. Du uppmuntras att driva din egen utveckling med stöd av oss och för dig som verkligen vill satsa finns goda möjligheter att bli delägare inom en rimlig tid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Paxton Executive AB och har du frågor är du välkommen att kontakta Åsa Granqvist 076-045 60 16 eller Marie de Laval 070-347 07 01.

Välkommen med din ansökan till rekrytering@paxton.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga