Paxton Executive AB · Publicerad 11 okt

Revisions- och redovisningsbyrån Baker Tilly Stint expanderar och söker redovisningskonsulter, såväl seniora som juniora, till spännande och utvecklande jobb.

Baker Tilly Sverige har ca 600 medarbetare vid ett 70-tal kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Redovisningsbyrån ingår i nätverket Baker Tilly International med 126 byråer i 147 länder med totalt 34 000 medarbetare i världen.

Baker Tillys signum är service och personligt engagemang. Vi ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar genom att vara både lokala och "nära", men som också har stora resurser och specialistkompetens genom vår globala organisation.

Vi är ett härligt gäng redovisningskonsulter med bra kunder, som söker nya kollegor. Vi behöver dig med minst fem års erfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom eller redovisningsansvarig i större eller mindre företag eller koncern.

Men vi behöver även dig som kommer direkt från din utbildning eller arbetat kortare tid inom redovisning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Kontoavstämningar och rapportering
  • Löpande bokföring
  • Skatt och moms
  • Årsredovisning
  • Likviditetsrapportering
  • Koncernredovisning (beroende på uppdrag)
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande utbildning. Du behöver också kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som ekonomikonsult hos Baker Tilly Stint tycker du om att arbeta strukturerat och mot deadlines. Du trivs med att arbeta affärsnära, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vi samarbetar med Paxton Executive och har du frågor är du välkommen att kontakta Ulrica Franzén, redovisningskonsult, 076-1026070. Din ansökan skickar du till ulrica.franzen@paxton.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler jobb från Paxton Executive AB tillgängliga