Peab Byggservice · Publicerad 19 okt

Arbetar du idag som Platschef med erfarenhet av byggservice? Vill du vara med och bygga upp ett kontor från grunden och sätta Peab Byggservice på den självklara kartan? Om du söker utvecklingsmöjligheter och sist men inte minst härliga kollegor, då kan detta vara rollen för dig!

Som Platschef är du en av de viktigaste kuggarna i hjulet för att nå bästa kvalitet och lönsamhet!

Arbetsuppgifter

Du kommer att bli en nyckelperson som har ansvar för ett flertal olika ombyggnads- och reperationsprojekt i pågående verksamhet. Ditt projektteam är som det lilla bolaget i bolaget, och du förväntas leverera med kvalitet och inspirera din omgivning till att göra detsamma.
Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för dem som ingår i ditt team, samt ser till att ni alla är affärsmässiga i de kontaktytor ni har.

Dina övergripande uppgifter är:
  • Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Planera, kalkylera och leda projekten från början till färdig produkt
  • Samordna inköp och underleverantörer kopplat till projektet
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn
  • Vara delaktig i kontorets ekonomi-, kund- och personaltillväxt
Utbildning/erfarenhet

Det är ett önskemål för tjänsten att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik, alternativt en likvärdig arbetslivserfarenhet som kan mätas med denna.
Det är ett krav att du har arbetat som platschef i ca 5 år.

Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag.

Det är ett krav att du har erfarenhet från byggservice samt har en ekonomisk förståelse genom erfarenhet av kalkylarbete och prissättning av projekt på minst två miljoner.

Du har dessutom god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Goda allmänna datorkunskaper är ett krav och så även B-körkort.

Vem är du?

Din omgivning uppfattar dig som professionell med ett tydligt affärsmannaskap. Du har hög social kompetens och lätt för att skapa förtroende, och du trivs med att bygga långsiktiga relationer med såväl samarbetspartners samt kunder.

Du tycker om att jobba mot tydliga mål och har lätt för att driva och motivera andra kring dig. Du är ödmjuk, genuin och leder dina teammedlemmar på ett glatt och positivt sätt.

Du är en tydlig ledare som kan delegera ansvar, men ställer samtidigt alltid upp och kan kavla upp ärmarna när det behövs. Du är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga.
Du vet också hur viktigt det är att arbeta strukturerat och organiserat för att överblicka helheten och på så sätt alltid ligga steget före.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På det nystartade kontoret i Kista, är det högt i tak och nära till skratt. Här byggs nu upp ett starkt team från grunden för att sätta Peab Byggservice på den självklara kartan. Här får du möjlighet att använda din gedigna kunskap, till att göra stor skillnad och påverka den riktning kontoret tar.

Peab är ett bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, ska Peab göra kundens intresse till sitt och därmed alltid bygga för framtidens hållbara samhälle.

Du får vara med och påverka för ett hållbart samhälle och verka tillsammans med otroligt skickliga människor. Du får chansen att vara med på det som andra bara pra-tar om, att göra riktig skillnad och vara i ett bolag som växer och där det satsas väldigt mycket.

Du får jobba i ett bolag där man har roligt tillsammans, är målinriktade och där man ser till att allt man genomför är i världsklass.

På Peab finns det stora möjligheter och man satsar mycket på team och gemenskap. Här ser alla varandra och alla är lika viktiga. Man står för det man säger och man levererar i tid.
Peab är det nordiska företaget och en magnet för skickliga människor. Här jobbar man efter sina kärnvärden som förkortas JUPP:
Jordnära, Utvecklande, Personliga, Pålitliga

Peab Byggservice är ett dotterbolag inom affärsområdet Bygg, som är ett av Peabkoncernens fyra affärsområden. Denna verksamhet inriktar sig på mindre entreprenader så som underhålls-, reparations- och försäkringsarbeten, service åt fastighetsbolag och industri, om- och tillbyggnader.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga