Peab Support AB · Publicerad 15 sept

Till Peab söker vi två stycken lönekonsult. Detta är konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och 6-12 månader framåt.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör för Peabs norska löner ingår du i ett team med 5 medarbetare som hanterar ca 1300 löner. Lönerna körs i Agresso och det är mycket manuell hantering. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
  • Registrera tidrapporter
  • Utföra kontroller i företagets egna system
  • Föra över bokföringsfiler
  • Utfärda bankutbetalningar
  • Ta emot telefonsamtal
  • Hantera skattedeklarationer
  • Ta fram statistik
  • Rapportering till NAV
  • Hantering av OTP pension

Din bakgrund


Då vi söker två lönekonsulter söker vi både dig som har lång bakgrund inom löneområdet och som har arbetat självständigt med hela lönekedjan. Vi söker även efter dig som är relativt junior löneadministratör som har en KY-utbildning inom löneområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av Norska lagar och avtal och tidigare arbetat med byggrelaterade avtal.

Som person är du självgående och kan ta egna initiativ. Du är serviceminded och tycker om att ge support. Dessutom ser vi att du är social, flexibel och samarbetsvillig.


När du blir en av oss


Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ulrika Franzén Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se , 070-716 83 94) och konsultchef Barbara Lidholt (barbara.lidholt@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga