People Experience · Publicerad 17 jan

Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster och söker nu en ytterligare innovativ, driven och relationsbyggande People Experience Officer som kommer att vara en viktig del av vårt tighta team och samarbeta med såväl våra kunder som följa oss på vår fortsatt spännande resa.

Om oss

People Experience är en kreativ, entreprenöriell och värderingsstyrd Talent Managementbyrå som hjälper företag att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare genom attraktiva kandidat- och medarbetarupplevelser och effektiva digitala verktyg.

Vi vill skapa en plats för drivna, nytänkande och entusiastiska personer som delar vår passion för våra kunder och de skräddarsydda lösningar vi tillsammans skapar. Hos oss blir du en viktig del av vårt team med mycket skratt och hjärta, effektiva samarbeten, ständiga trendspaningar och en stor portion förtroende för varandra. Hållbar hälsa, välmående och balans är för oss otroligt viktiga områden och en förutsättning för att kunna garantera hög leveransnivå och kvalitet. För rätt person väntar en brant och individuellt utformad utvecklingskurva, frekvent coaching och stor möjlighet att kunna påverka vår fortsatta resa och företagskultur. När vi inte sitter ute hos kund håller vi till i härliga och nyrenoverade lokaler i Sturegallerian.

Om dig

Vi söker dig som har jobbat med rekrytering (gärna inom IT/tech) parallellt med eller efter din utbildning och vill fortsätta att utvecklas inom rekrytering/Talent Acquisition/Employer Branding med fokus på digitala, effektiva och moderna lösningar. För att trivas hos oss och med våra kunder behöver du motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål med tydliga leveranser och samtidigt tycka om möjligheten att få lägga upp ditt arbete utifrån sättet som just du kommer till din allra bästa rätt på. Vi tror att du, precis som vi, värdesätter en nära dialog med kunder, en kreativ arbetsmiljö och ett mål- och projektorienterat arbetssätt - såväl självständigt som i team.

Anställningen är en visstidsanställning på 6-12 månader med goda möjligheter till förlängning eller tillsvidareanställning.

Tillsättning så snart som möjligt så vänta inte med att ansöka! Spana gärna in wwww.peopleexperience.se och tveka inte att höra av dig vid frågor om tjänsten så berättar vi mer!

Can’t wait to hear from you!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Kontakt
Mejla Åse Sundberg
Rekryteringen hanteras av
People Experience AB

Inga fler jobb från People Experience tillgängliga